Trénujeme s Polarem
Praha/Zlín
J0SE 31.05.2013 11:30:20
Tak se mně povedla „hezká“ věc. Smazal jsem si celý program
Provedl jsem klasického uživatele. Zupdatoval jsem si program na další období (od 2. 6. 2013 do 30. 6. 2013) – nabídlo mně to zůstat na stejné úrovni (18/20). Pak jsem se ale z nějakého mně nepochopitelného důvodu rozhodl, že ten poslední prodloužený program smažu. Počítač se mně zeptal, jestli to chci udělat, řekl jsem „ano“ a naráz jsem přišel o celý plán.
Naštěstí v hodinkách poslední 4 tréninky zůstaly, takže to není zase taková tragédie.
Proto tedy jenom shrnutí v číslech bez obrázků:
Minulý týden:
- 114.7 km za 9:59
- z toho 0:16 v zóně 1
- 5:54 v zóně 2
- 2:21 v zóně 3
- 0:46 v zóně 4
- 0:30 v zóně 5
Po tomhle týdnu jsem si dal v pondělí a úterý pauzu a ve středu jsem běžel závod VŠ Ligy v Bráníku na 10km, kde jsem si udělal osobní rekord 37:33
Samozřejmě nedokážu posoudit, co je strukturou tréninku a co je prostým faktem 400+ kilometrů za květen
Praha/Zlín
J0SE 04.06.2013 14:51:21
Další týden za mnou, už jsem jej dokončil jak zůstal v hodinkách, takže jenom zkratkovitě:
Minulý týden:
58.9 km za 5:06
z toho 0:25 v zóně 1
2:53 v zóně 2
0:40 v zóně 3
0:05 v zóně 4
0:00 v zóně 5
Celkově to byl takový odpočinkový týden, takže hurá zase do tréninku
Praha/Zlín
J0SE 18.06.2013 16:40:45
Tak po delší době zase malé shrnutí, trénink je víceméně stále stejný. Jediné, co měním je denní doba a terén
Teď se mně to navíc trošku zkomplikovalo, kdy jsem musel některé tréninky o den, dva posunout.
Teď se chystám na dovolenou, kde doufám bude spousta času a prostoru jak běhat a krásně si tam i odpočinu
Praha/Zlín
J0SE 22.07.2013 16:38:16
Tak nakonec po hodně delší době, ale ono se nestalo vlastně nic moc zvláštního.
Na dovolené se mně nepovedlo odtrénovat úplně všechno, co jsem měl naplánované, ale i tak jsem udržel kilometráž na mé poměry na celkem slušné úrovni a skončil jsem červen s 357 kilometrama.
Po návratu z dovolené jsem začal lehce šolichat kolo a tím jsem byl nucený trošku ubrat v běžeckém tréninku. S dalším plánem jsem tedy zůstal na stejné úrovni jako v předchozím (18/20) a taktéž jsem přidal pár volných dnů navíc.
V rámci tréninku jsem absolvoval i závod Run Tour v Liberci (měl jsem jej naplánovaný ještě dřív než jsem zjistil, že je to lesem a do kopce), na který jsem se nijak nepřipravoval, pouze jsem si dal v pátek volno, abych nebyl úplně utahaný. S výsledným časem (41:39) vůbec netuším jak mám naložit, jestli je to dobré nebo špatné, ale měl jsem toho plné zuby, nějak ty kopce úplně nemusím. Stejně tak mně úplně nesedí závody v létě, kdy je teplo a mám celkem značné problémy s ochlazováním se.
Další plán je pokračovat v tréninku (i když začíná být trošku jednotvárnější) a v dalších čtyřech týdnech přidat o jednu úroveň (na 19/20). Abych ale „dohnal“ všechny resty, tak začnu až 5. 8. místo 29. 7. Podle mě někdy i méně může být více
Stejně tak zkusit ještě trošku přidat kilometrů na kole (jedná se zatím o krátké jízdy v pohodovém tempu, občas nějaký kopeček trošku rychle).
Praha/Zlín
J0SE 01.08.2013 09:55:18
Minulý týden byl takový lehký odpočinkový.
Po tomhle týdnu jsem si dal dva dny oddech a včera jsem běžel závod v Bráníku na 10km. Závod se mně tak nějak nepovedl (jestli to byl „horkem“, které nemám rád případně únavou nedokážu zatím posoudit) a byl z toho určitě horší čas než jsem čekal. Jako trénink ale posloužil určitě dobře Ale tyhle letní závody a trénování beru stejně spíš jako přípravu na podzimní závody, kdy se mně v trošku chladnějším počasí běhá lépe.
Celkem tedy zakončený červenec s 294 km běhu a 212 km na kole.
Praha/Zlín
J0SE 07.08.2013 10:01:41
Minulý týden jsem nakonec skončil jenom u závodu v Bráníku. Trošku mě začala bolet noha (dlouhodobější problém, který tak napůl řeším a neřeším), tak jsem běhání vypustil a jezdil jsem jenom na kole.
Celkem tedy 13,1 km běhu a 192,6 km na kole (z toho ale 149 v sobotu).
Skritek Hugo 04.08.2014 21:26:38
Ahoj, jaky jsi z toho udelal vystup?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.