Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » sporttester při závodech, pomoc pro méně zdatné

sporttester při závodech, pomoc pro méně zdatné

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Okříšky

Celkem 1893 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:31 (2011)
půlmaraton: 1:41:41 (2010)
maraton: 3:53:06 (2012)

LiNo muž 22.04.2012 11:56:56

možné doporučení pro běžce, kteří jsou na tom jako já :) ikdyž jsem začínal závody vždy opatrně a snažil se začátek „nepřepálit“, vždy mě po cca 4–5 km došly síly a dále již jen ztrácel. Teď jsem si vzal při závodech poprvé sporttester a jsem z toho nadšený, protože jsem si pohlídal již od startu, abych nepřekročil 175 tepů a celý závod jsem si užíval :)dokonce se mě podařilo předběhnout letitého kamaráda/soupeře. Takže můj postřeh, nikdy jsem nedokázal odhadnout jen podle pocitu moje optimální tempo. Docela mě překvapilo jaký tep jsem měl na stratovní čáře, těsně před startem :) Začal jsem o běhu více přemýšlet i díky těmto stránkám, které často navštěvuji, takže díky vám všem :) Libor

Motto: "EX MALO BONO" - ze zlého dobré; „Někdy musíte prostě skočit a křídla si nechat narůst až cestou dolů.“ Les Brown

Praha

Celkem 1058 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:41 (2012)

JuroR muž 22.04.2012 18:56:54

>> LiNo, 22. 04. 2012 11:56:56

Na druhou stranu je určitě dobré umět to odhadnou pocitově. Takže já hraju takovou hru – nejdřív si udělám odhad tepu a tempa a teprve pak si zjistím jaká je realita.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.