Spolecny vybeh v okoli Doudleb nad Orlici
Devce 07.02.2007 09:38:44
Je nas tu par z tohoto mista, tak by bylo fajn, kdybychom si spolu vybehli. Uz jsme se predbezne domlouvali s Honzou, ktery je z Doudleb, ze bysme neco spachali o vikendu, tak pokud byste se chteli nekdo pridat, ozvete se.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 07.02.2007 13:31:46
Škoda, že celý víkend pracuji, moc rád bych se přidal. Mám sice noční, ale přes den spím. Pokud se by jednalo o lichý týden, kdy mám víkendy volné, určitě půjdu. Pošlu ale e-mail Drzmarovi, aby o tom věděl, pokud nebude dělat, tak se třeba přidá. Marně ale přemýšlím, o jakého Honzu se jedná. Z běžců v Doudlebách znám kromě ultramaratonisty Vlasty Dvořáčka ještě jednoho, ale ten se myslím nejmenuje Honza.
Devce 07.02.2007 14:23:43
Drzmar nemuze, uz jsem mu psala maila, no psala jsem ho i Tobe, ale vratil se mi, asi nejaka spatna adresa. Martin ma neco se slachama na noze a tak je nefunkcni a jeste par tydnu asi funkcni nebude. Ja Honzu taky neznam jeste osobne, ale tusim, ze ma neco spolecnyho s OB. Klidne se pak muzem domluvit i na ten dalsi vikend, az budes mit volno.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 07.02.2007 15:12:21
[quote=Devce]Drzmar nemuze, uz jsem mu psala maila, no psala jsem ho i Tobe, ale vratil se mi, asi nejaka spatna adresa. Martin ma neco se slachama na noze a tak je nefunkcni a jeste par tydnu asi funkcni nebude. Ja Honzu taky neznam jeste osobne, ale tusim, ze ma neco spolecnyho s OB. Klidne se pak muzem domluvit i na ten dalsi vikend, az budes mit volno.[/quote] Maily mi už fungují, měl jsem jen přeplněnou schránku a musel jsem něco umazat. Přišel jsem na to, když jsem chtěl Martinovi poslat zprávu. S tím příštím víkendem napevno počítám, jen aby jste mi ale někde neutekli.:)
Devce 07.02.2007 15:37:07
No prinejhorsim Te zaprahneme za psa (beha se mnou vzdycky), je vynikajici bezec a neboj, ze nebudes stacit:) Miro, jakou mas predstavu o delce vybehu?
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 07.02.2007 22:22:35
No, pokud bychom měli běžet v pomalém tempu 6 – 6,5 min./km. tak by neměl být problém 20 – 25 km. Pokud bychom běželi okolo 5 min./km tak okolo 15 km. Může být samozřejmě i kratší trasa, záleží na domluvě, napsal jsem maximální délku, kterou bych měl bez problémů uběhnout. Dnes jsem si dal večer 21 km dlouhý výběh a běžel jsem to za 1 h 57 min. V druhé půli ledna jsem totiž bojoval s nachlazením a asi 10 dní jsem neběhal, tak jsem trošku z formy.
Devce 10.02.2007 15:49:04
Miro, tak doufam, ze Te pristi tyden uvidime na vybehu. Dneska to bylo s Honzou fajn, jen malicko narocnejsi, ale asi je to dobre, aspon budem lepsi bezci:)
Devce 12.02.2007 15:54:09
Miro, predbezna domluva je na sobotu dopoledne, tak kolem devate na krizovatce Potštejn – Polom – Doudleby – Záměl. Tak dej vedet, jak muzes
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 12.02.2007 16:03:55
Platí, neměl by to být problém. Případné detaily v případě potřeby dořešíme mailem.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 17.02.2007 23:43:51
Máš pravdu, s Honzou to kapku náročnější je. Kdo mohl tušit, že trénuje mládež v orientačním běhu. Ale jinak v pohodě, sám bych si takhle do těla nedal. A za 14 dní, pokud se vám to bude hodit a nebude vám vadit, že kvůli mně musíte občas chvílemi běžet pomaleji můžeme společně vyběhnout opět. :)
Devce 18.02.2007 09:46:45
No tak to je fajn, ze Te to moc neodradilo, vcera to bylo takovy pekny, my si to s Honzou jeste trosku protahli:)
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 12.04.2008 14:27:34
Uplynul rok, běžců na fóru o dost přibylo a tak mě to nedalo a vyhledal jsem toto vlákno, které před rokem založilo Děvče a ptám se: je někdo, kdo běhá v okolí Doudleb nad Orlicí ( Kostelec n. Orl., Vamberk, Potštejn, atd. ) a měl by zájem o občasné společné výběhy? Preferováno je spíše pomalejší tempo.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.