Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Běh hubnutí stehen

Běh hubnutí stehen

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

stinson muž 17.10.2011 15:45:32

Dobrý den, chtěl bych zhubnout na stehnech a zadku a tak jsem začal běhat(zatím teprve první týden, každý večer asi 4 kilometry). Ale nevím jestli si spíš nezvětším objem svalů, což nechci.

Může mi někdo prosím poradit co a jak?

Děkuji

Bratislava

Celkem 4754 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:41 (2011)
maraton: 3:29:25 (2011)

Esteban muž 17.10.2011 16:24:57

Obmedzi prijem kalorii… sorry.

Samotny beh Ti stehna/zadok nezmensi, ale ziskana kondicka sa vzdy hodi, tak to nevzdavaj.

Ak/az budes vladat, tak sa snaz predlzit prebehnutu vzdialenost, tak na 10km a obcas aj viac. Snaz sa bezat kludnym tempom, staci raz-dvakrat do tyzdna dat to trosku sviznejsie. A daj si aj den volna.

Posilovna prida svaly hore tak tie stehna/zadok budu celkovo viac pasovat. A viac svalovej hmoty = vyssi bazalny metabolizmus = lahsie zhodit tuk. Kde sa Ti tuk uklada je asi zvacsa dane geneticky, a typicky aj ked sa Ti nieco podari zhodit, z tych miest kde ho NAOZAJ chces zhodit typicky odchadza az nakoniec.

Sloviensko

rudo muž 17.10.2011 22:33:03

ide o kombináciu tréninku a stravy.

okrem pomalého behania, snaž sa čo najviac chodiť.

otázka lokalizovanej straty tuku je stále veľmi kontroverzná a sú stále expertné hádky na tému či sa dá zhadzovať tuk na určitom mieste alebo či proste treba zhadzovať tuk všeobecne a zíde všade a teda nakoniec aj tam kde chceme.

je to príš zložité na krátke debaty

Motto: you can't stop, what is coming !

Peč

Celkem 530 km
Minulý měsíc 0 km

Valdin muž 26.10.2011 15:45:51

Já jsem za poslední tři měsíce zhubnul 3 kila, ale na obvodu pasu, boků a hrudi to bylo jen 1 cm, ale 3 centimetry přes stehna, takže určitě je běh ideální k jejich formování, pokud je v nich dost tuku na pálení.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.