Běh hubnutí stehen
stinson 17.10.2011 15:45:32
Dobrý den, chtěl bych zhubnout na stehnech a zadku a tak jsem začal běhat(zatím teprve první týden, každý večer asi 4 kilometry). Ale nevím jestli si spíš nezvětším objem svalů, což nechci.
Může mi někdo prosím poradit co a jak?
Děkuji
Bratislava
Esteban 17.10.2011 16:24:57
Obmedzi prijem kalorii… sorry.
Samotny beh Ti stehna/zadok nezmensi, ale ziskana kondicka sa vzdy hodi, tak to nevzdavaj.
Ak/az budes vladat, tak sa snaz predlzit prebehnutu vzdialenost, tak na 10km a obcas aj viac. Snaz sa bezat kludnym tempom, staci raz-dvakrat do tyzdna dat to trosku sviznejsie. A daj si aj den volna.
Posilovna prida svaly hore tak tie stehna/zadok budu celkovo viac pasovat. A viac svalovej hmoty = vyssi bazalny metabolizmus = lahsie zhodit tuk. Kde sa Ti tuk uklada je asi zvacsa dane geneticky, a typicky aj ked sa Ti nieco podari zhodit, z tych miest kde ho NAOZAJ chces zhodit typicky odchadza az nakoniec.
rudo 17.10.2011 22:33:03
ide o kombináciu tréninku a stravy.
okrem pomalého behania, snaž sa čo najviac chodiť.
otázka lokalizovanej straty tuku je stále veľmi kontroverzná a sú stále expertné hádky na tému či sa dá zhadzovať tuk na určitom mieste alebo či proste treba zhadzovať tuk všeobecne a zíde všade a teda nakoniec aj tam kde chceme.
je to príš zložité na krátke debaty
Valdin 26.10.2011 15:45:51
Já jsem za poslední tři měsíce zhubnul 3 kila, ale na obvodu pasu, boků a hrudi to bylo jen 1 cm, ale 3 centimetry přes stehna, takže určitě je běh ideální k jejich formování, pokud je v nich dost tuku na pálení.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.