Zimní příprava
Krul 15.10.2011 18:06:30
Ahoj, jsem začátečník a tak by mně zajímalo pár otázek.budu rád když mi někdo odpoví a poradí. Jsem Radek je mi 30 let.v lednu 2010 jsem se rozhodl ,že bych rád zhubl a začal zase aktivněji sportovat.Koupil jsem kolo začal chodit plavat.K dnešnímu dni jsem zhodil z 96 kg na 82kg při výšce 183 cm.Asi před měsicem jsem začal chodit běhat.Ze začátku mi šlo o to vydržet uběhnout bez přerušní určitou vzdálenost.první trenink jsem p uběhnutí 2,5 km musel udělat 10 přestávku na nabráni sil a dechu.Dnes po měsíci uběhnu souvisle bez problému 12 km.Rád bych se věnoval běhání na vzdalenosti 10–20 km. Chtěl bych proto poradit jak moc se dá zlepšit rychlost a popřípadě jak toho docílit.můj čas na 5 km je 24 minut a to si myslím že má velké mezery. A další otázka ,mám možnost chodit 6× týdně do fitka.Je nějaká speciální příprava ,nebo cviky kterým mužu rychlost a silu cvičit i tam ??????
Díky za odpověď.
Tábor
otilrak 15.10.2011 19:50:09
Tady na fóru je toho hodně napsáno, stačí si projít fórum a stránky. Jinak určitě není špatná knížka M. Škorpila – Běhání od joggingu po maraton.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.