Běhání kolem Špindlu
Jiří67 06.07.2011 17:47:36
Jedu na týden do Špidlu a chtěl bych tam chodit občas běhat. Poradí mi někdo nějakou trasu, cca 10–15 km ? Sjezdovku nahoru ale běhat nemusím
Díky za rady a tipy.
Turnov
scott 06.07.2011 19:34:58
Ahoj, zkus vyjet busem na Špindlerovku, potom běž na Luční boudu, přes Luční horu na Výrovku a bufet na rozcestí, tam vpravo přes Klínovky a směrem na Strážný, odboč na Špindl. Bude to moc pěkný, ale asi delší.
LemonaidLucy 07.07.2011 22:58:39
Stejny zacatek jako Scott, busem na Spindlerovku, vybehnout na Petrovku a pres Muzske a Divci kameny, pak se da na rozcesti odbocit doleva dolu na Moravskou boudu a Davidovky rovnou dolu do Spindlu, skoncis u dolni stanice Medvedina, to je snad nejakych 12/13 km, nebo se da pokracovat na Labskou a po hrebeni az na Zlate navrsi, Horni Misecky a po Vodovodni dolu do Spindlu, to je asi 18/20 km tusim.
Turnov
scott 07.07.2011 23:23:18
>> LemonaidLucy, 07. 07. 2011 22:58:39
Říká se Pánské a Dámské kameny Za Panskyma kamenama ale sebehne na Martinovku, na Moravskou by se musel vratit, nebo jsem nepochopil trat? BTW Koncem cervence chceme dat prebeh z Pomezek do Harrachova, nechcete se pridat?
Jiří67 08.07.2011 07:25:02
Díky oběma za tipy, večer zabalíme a zítra vyrazíme do hor:-D
PS : stejně si asi pořídím nějakou podrobnou mapu Krkonoš
Jiří67 21.07.2011 12:52:24
Tak jsem ze Špindlu (Bedřichova) doma a musím se přiznat, že tolik jsem toho do kopců za týden určitě nikdy nenaběhal. Cesty to byly většinou asfaltové a v pěkném prostředí, ale pořád do kopce, nebo zpět jen z kopce, žádná rovinka. Běžel jsem 4 trasy obden : podél Labe k prameni(mírný kopec), podél Bílého Labe k prameni(střídal se mírnější s prudším kopcem), kolem Medvědína a zpět přes Mísečky(spíš prudší kopec) a na závěr blbej nápad sjezdovku Medvědín (to byl očistec, lezl jsem i po čtyřech). Prokládal jsem to wellnesem v Lesaně a procházkami s rodinou. Počasí nám spíš přálo a na běhání (většinou v podvečer) bylo ideální. Jen to tělo bolí víc, než kdy jindy. Naběhal jsem cca 40 km, ale unaven jsem byl, jako bych běžel dvojnásobek. Všem dopručuji horské výběhy, když doběhnete někam na kopec, tak ten pocit a pohled na hory a údolí kolem je k nezaplacení.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.