Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Tréning na běh v terénu

Tréning na běh v terénu

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Esperant muž 06.04.2011 17:10:27

Ahoj chtěl bych se vás zeptat co podle vás bych měl změnit na svém tréningu.Jsem úplný amatér a běhám podle svého nejlešího svědomí takže pokud by jste mi někdo mohl poradit jak ten trening zefektivnit budu rád.

Terénem myslím běh v lese o délce trati 7–10km a převýšení 350m.

Běhávám 2× týdně na dráze 6km za 4min/km a 2× týdně v terénu kopce 600m převýšení na 3km + (9km mimo kopce).

Přes zimu jsem běhával 10km za 4.2min/km ale vyměnil jsem to ted za ty kopce protože jsem zjistil ze je potřebuju zlepšit.

děkuji

Bratislava

Celkem 4754 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:41 (2011)
maraton: 3:29:25 (2011)

Esteban muž 06.04.2011 18:14:09

Hm, a co chces dosiahnut tym treningom? A preco mas dojem ze potrebujes zlepsit kopce? (No, behat kopce nikdy nezaskodi, ale preco sa prave na to pytas?) Mas v plane nejaky konkretny pretek? Ako dlho behavas?

Ak sa chces zlepsit v behu, tak potrebujes behat viac, a pomalsie, a roznorodejsie. O tom je tu na fore kopec informacii… zozen si dobru knizku (citas anglicky?).

Esperant muž 06.04.2011 20:19:08

no rad bych treningem dosahnul co nejlepsi cas na trate jak jsem popsal vyse.kopce beham proto protoze jsem zjistil ze mam s nima problemy a potrebuji je vybehnou rychleji.Preteky mam skoro kazdy tyden o parametrech jako jsem posal vyse.beham celkove asi 4 roky ale poradne trenuju asi tak 1rok.

prave proto potrebuju poradit jaky trening mam behat abych pak ve vysledku byl schopny mit vytrvalost na 7–10km a zaroven byl schopny slusne odbehnout kopce. proto jsem napsal toto vlakno protoze nevim kterych informaci se mam presne chytnou aby se dali aplikovat na moje pozadavky.pokud mas nejake tipy na clanky nebo knihy prosim napis.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.