Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Snímač Polar S1

Snímač Polar S1

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Chomutov

Celkem 1637,41 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 2:03:24 (2014)

Jiří67 muž 05.04.2011 13:43:14

Má někdo zkušenosti s tímto snímačem ? Jde mi o přesnost měření vzdálenosti, jak na běhání, tak chůzi. Přemýšlím o jeho koupi, mám hodinky Polar RS400. PS : nemá někdo návod na Polar RS400, někde jsem ho zahrabal a není k nalezení :-(

Motto: Co tě nezabije, to tě posílí :-)

Radomir muž 05.04.2011 14:56:14

Ahoj, já ho mám několik let a nemám s tím žádný zásadní problém. Je vhodné jej kalibrovat, ale i bez kalibrace má přesnost zhruba 98%. Někteří zde na fóru uváděli, že jim trochu proměřuje mezi volným během a rychlostním a že je vhodné jej překalibrovávat dle konkrétního tréninku.

Teď mi na půlmaratonu ukázal o cca 200 metrů míň, ale z mého pohledu je to dobrá a pro běžné účely naprosto dostatečná přesnost.

Výdrž baterie je v pohodě – cca 50 hodin v zapnutém stavu.

Vodotěsnost také bez problémů.

Co se týče váhy – všichni tvrdí, že po 100 – 200 metrech to nevnímáš. Nevěřil jsem, ale je to tak. Beru ho i na závody a nikdy mi to nevadilo.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.