Salomon představuje nový lehký pack pro náročné traily [článek]
komerce 10.03.2011 12:13:13
Představujeme zcela nový hybridní pack XT Advanced Skin 5 S-Lab pro
náročné trailové výběhy a závody z dílny francouzské značky Salomon.
Velmi lehký (640 gramů) pack z vysoce prodyšného stretchového materiálu
pevně a bezpečně drží hydratační vak a nezbytné věci pro dlouhý běh
v těch nejnáročnějších podmínkách.
Odkaz
na článek
Postrizin
SlavoK 10.03.2011 12:53:30
Vypada dobre, na pohled mnohem nadupanejsi nez starsi salomon co mam doma. Proste par dobrych napadu vkupe. Ale az si se 3litry tekutiny, nejakym jidlem a 640g batohem na zadech budu pripadat, ze mam jenom extra tricko, tak dam vedet. :)
Bratislava
andyxx7 10.03.2011 13:40:42
ja si chcem zrovna kupit od Inov-8 Race Pro12 s vahou 440g+vyberatelny hydrovak, ktory je ulozeny v spodnej casti chrbta za polovicnu cenu ako Salomon. A remienky Twin Link su zase len reklamny vymysel. Pochybujem, ze Killianovi Jornetovi by to obmedzovalo dychanie plucami, ked isto dycha hlavne branicou
PeterFabok 10.03.2011 14:15:39
pre mna je umiestnenie hydrovaku a flasi tak vysoko nad tazisko v sucasnosti krokom spat – je jasne, ze to pri takejto konstrukcii nemali ako inak riesit, suhlas s andyxx7, Inov-8 ma biomechanicky prijemnejsie riesenia, od ladviniek az po seriozne batohy.
Deni 10.03.2011 16:12:52
Nejspíš moc vydařená věcička, ale že by novinkou? Vím že se dala sehnat už v létě 2010, ne-li dříve.
Hideosi 11.03.2011 11:49:39
Ta flaška na vodu musí překážet při pohybu ruky.
Skalák 11.03.2011 21:44:25
Už mám XT Advanced Skin 5 S-Lab a můžu říct jen jedno… super. Úplně přesně padne. Letos doufám že poběžím v Norsku závod Skaala, kde se musí běžet se zátěží 2,5 kg a tenhle hydro back je přesně to, s čím se dá běžět po skálach a skákat po kamenech aniž bych ho musel pořát rovnat na zádech. Těžiště je vysoko a neskáče mi po zádech. Můžu jen doporučit. Roman
ok1tlt 13.03.2011 17:50:45
Před měsícem jsem si také tento batoh pořídil a musím potvrdit, že perfektně drží na zádech a neskáče jak můj předchozí cyklo-batoh.
Pro nákup jsem se rozhodl také podle zajímavé recenze batohu na:
http://www.geziyorum.net/…d-skin-slab/
Google Chorme Vám to přeloží do CZ a nebo videa jsou autorem namluvená v AJ.
Batoh se dal na našem webu sehnat dokonce v akci za 2.340,– Kč vč. DPH. Momentálně ho prodává třeba Jan Weber na:
http://www.salomon-run.cz
Mohu také jen doporučit . Tomáš
LemonaidLucy 16.03.2011 07:57:50
Vcera jsem si ho zkousela v obchode a musim rict, ze mi padnul jak ulity a vazne zvazuju jeho koupi.
-Runner- 01.08.2011 21:07:06
Dneska jsem si tento batoh málem koupil, když jsem však pátral na netu a hledal nevýhodnější ceny našel jsem, že se patrně připravuje nová verze Salomon Advanced Skin S-Lab 12
http://www.salomonrunning.com/…nbag-12.aspx
která je o něco větší místo 5L hned 12L, což mi přijde o něco lepší, protože se tam vleze i bunda. Nevíte náhodou někdo kdy a kde se má u nás objevit, případně nějakou osobní zkušenost. Díky
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.