Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Poznámky kolemjdoucích

Poznámky kolemjdoucích

Nalezené položky: 39 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední

Kladno

Celkem 1550 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:56:19 (2006)

Vrtulka žena 28.11.2006 10:50:45

Nevim jak vy,ale me dokazou nemistne poznamky kolemjdoucich pekne vytocit,jsem rada ze vubec bezim tesne po praci protoze jinak uz bych se nikam nedokopala a nejakej manik na me rve z auta to neni zadnej beh,nebo nejakej dedula zas HIp HOP kolena poradne nahoru atd.,jako kdybych byla na spartakiade,pripada mi ze kdyby bezel chlap tak ani nepipnou,nekdy mam chut ukazat treba prostrednik na ruce a zamavat s nim,jenze vzdycky to nejak rozbeham a v duchu si rikam ze mi v podstate zavidi to me ukldidnuje.

Jablonec nad Nisou

Celkem 36 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:11:14 (2006)

atlet brčko žena 28.11.2006 11:27:13

Ja se nekdy nad poznamkami kolemjdoucich pousmeju, nekdy na ne reaguju (zvlaste v pripade pubertaku predvadejicich se pred nejakymi slecnami-vek tak 14–16let- tem pak reknu, at se pridaji a tim vetsinou vse konci). Na druhou stranu musim rict, ze obcas se setkam i s dobrymi poznamkami, kdy lidi pozdravi, vyjadri obdiv nad tim, ze nekdo beha.

millhi muž 28.11.2006 14:00:08

Moje zkušenosti jsou podobné, poznámek není ušetřen ani běhající muž :-)

Nad těmi vtipnými se pousměji, těm hloupým nevěnuji pozornost. Co mě ale podstatně více vytáčí, jsou zapálené cigarety, kolem kterých musím chtě-nechtě probíhat.

To mě „točí“ mnohem více, než slovní poznámky. Člověk je naprosto bezradný. Kuřáci mají svá práva, ale nekuřák nemá žádné. Člověk se snaží dělat něco pro své zdraví a přitom musí inhalovat škodliviny jen a pouze protože někdo jiný se prostě rozhodl svoje zdraví naopak likvidovat a huntovat!

Toto bezpráví vyvrcholilo v našem domě. Bydlíme s manželkou a malým děckem v cihlovém bytě ve druhém (nejhornějším patře domu). Díky kouřícím sousedům na chotbě se nám vůně zpáleného tabáku dostávala až do bytu – a to několikrát za den. Na naše prosby sousedi samozřejmě nereagovali… Mají přece svá práva, ne???

Naštěstí se osazení domu změnilo a podobné problémy ustaly… tak jen doufám, že se do budoucna budu muset se zapálenými cigaretami potýkat pouze na chodníku ;-)

Ale to jsem poněkud odbočil od tématu, ne? :-)

Beroun

Celkem 41724 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:44 (2006)
půlmaraton: 1:26:27 (2007)
maraton: 3:17:01 (2004)

mirek hasal muž 28.11.2006 14:27:33

Na mě nedávno pán volal: „Kam běžíš, oni tam dávají něco zadarmo?“ :) Horší jsou řidiči, kteří mě často nutí na poslední chvíli uskočit. Přitom jemu by stačilo mírně pootočit volantem a vpohodě by se mohl vyhnout. Ale to je asi pod jeho úroveň, on je přece pán silnic a tady se mu motá někdo, kdo má chodit po chodníku…

Koryčany

Celkem 1601 km
Minulý měsíc 0 km

Devce žena 28.11.2006 14:46:17

Mne poznamky kolemjdoucich nevadi, naopak jsem rada, kdyz obcas vubec nekoho potkam a on neco prohodi:) Jak pise Mirek, tak ridici „hovada“ jsou mnohem horsi, v kritickych pripadech umim velmi briskne zvednout prostrednik, mne se ulevi a on si toho stejne asi ani nevsimne. Problem je, ze ted uz nosim palcaky, tak to postrada ten spravny efekt:)

Motto: Všechno jde, když se chce....

Praha

Celkem 6176,6 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2009)
půlmaraton: 1:34:00 (2005)
maraton: 3:23:32 (2006)

Radek Narovec muž 28.11.2006 15:03:02

Já ty řeči okolo taky moc nemusím, ale tuhle se mi stala opravdu legrační věc: běžel jsem kolem dvou bezdomovců, oba v ruce krabici kvalitního archívního vínka a široko daleko nikdo. Samozřejmě jsem se stal terčem pozornosti. „Tak kolik dneska?“ překvapili mne fundovanou otázkou. „Stovku!“ houknu na ně bez přemýšlení a oni vybouchnou „Dobrý!!!!“ a začnou tleskat :D Hned mi bylo líp u srdíčka :)

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 28.11.2006 15:42:30

[quote=millhi]Moje zkušenosti jsou podobné, poznámek není ušetřen ani běhající muž :-)

Nad těmi vtipnými se pousměji, těm hloupým nevěnuji pozornost. Co mě ale podstatně více vytáčí, jsou zapálené cigarety, kolem kterých musím chtě-nechtě probíhat.

To mě „točí“ mnohem více, než slovní poznámky. Člověk je naprosto bezradný. Kuřáci mají svá práva, ale nekuřák nemá žádné. Člověk se snaží dělat něco pro své zdraví a přitom musí inhalovat škodliviny jen a pouze protože někdo jiný se prostě rozhodl svoje zdraví naopak likvidovat a huntovat!

Toto bezpráví vyvrcholilo v našem domě. Bydlíme s manželkou a malým děckem v cihlovém bytě ve druhém (nejhornějším patře domu). Díky kouřícím sousedům na chotbě se nám vůně zpáleného tabáku dostávala až do bytu – a to několikrát za den. Na naše prosby sousedi samozřejmě nereagovali… Mají přece svá práva, ne???

Naštěstí se osazení domu změnilo a podobné problémy ustaly… tak jen doufám, že se do budoucna budu muset se zapálenými cigaretami potýkat pouze na chodníku ;-)

Ale to jsem poněkud odbočil od tématu, ne? :-)[/quote] Nejsi ze Vsetína ?

Praha(Prokopák, ale i jinde..)

10 km: 0:45:49 (2007)
půlmaraton: 1:39:40 (2007)
maraton: 3:47:13 (2007)

Frajer muž 28.11.2006 16:07:43

Také jsem celkem běžně terčem poznámek , typu" Přidej, Makej " atp. Ale co mne onehdy opravdu pobavilo .Už jsem jen tak vyklusával a těsně před domem za sebou slyším takové poznámky typu ..ááá Sportovec, a pak se ke mně přidala parta puberťaček a opravdu mne rozesmály svými otázkami …jako třebas.. A to takhle běžíte a vůbec se nezastavujete ???? Já jsem slyšela, že prej atleti si holí nohy ? a nebo , a to mně přišlo jako největší perla …když jedna z nich řekla , Jsem myslela, že dostanu autogram, a on to není Roman Šebrle.

millhi muž 28.11.2006 20:03:53

[quote=milan]Nejsi ze Vsetína ?[/quote] To nejsem, jsem z Berouna… :-) Vsetín je na tom s kouřícími pejskaři podobně?

Brno

Celkem 26381 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:29 (2009)
půlmaraton: 1:33:05 (2008)
maraton: 3:23:02 (2012)

running-observer muž 28.11.2006 22:25:55

[quote=Jarda koloběžka]… Jsou ale jiné věci, které vadí víc. Bezohlední řidiči, psí hromádky, neviditelná vodítka spojující pejsaře se psem, každý samozřekmě na opačné straně cesty, apod. Při tom všem ale převládá spokojenost, že jsem se vydal rozhýbat tělo a že mi je přes ta drobná úsakalí běhu děsně fajn.

Víc poznámek slýchám, když frčím na koloběžce. Ale je třeba to přecházet a když jsou to poznámky od cyklistů, nejlíp je ujet jim.[/quote] Ano, na pejsky a vodítka si dávám dost pozor. Zvykl jsem si nikdy neproběhnout prostorem mezi psem a pánečkem, protože to také může vyvolat agresi psa (ochrana majitele).

Cyklisty předbíhám zatím jen do kopce :-)) Nevím, jak by to bylo na koloběžce…

Liberec

Celkem 8099 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:55 (2013)
půlmaraton: 1:23:55 (2013)
maraton: 3:00:46 (2013)

Advid muž 29.11.2006 07:04:04

Včera jsem po běhu čekal na zastávce na tramvaj a takový pochybný pár se mě ptal, jestli nemám oheň. Tak jsem se jich zeptal, jestli vypadám na kuřáka (měl jsem na sobě elasťáky, větrovku, čepici a čelovku). Oni nic, ale po chvíli mi nabídli práska. No tak to jsem se docela divil. :-)

Jo a včera jsem potkal poprvé asi na 100m 3 běžce a se všemi jsme se pozdravili, tak jsem z toho měl radost.

Motto: „Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“

Beroun

Alena žena 29.11.2006 07:26:27

No, právě kvůli poznámkám mám ráda na běhání zimu. Je klid, puboši zalezlí. Sice člověk občas hňápne do rozsolený kaluže, ale pořád lepší než probíhat kolem skupinek výrostků. Už je nevychovávám, nebaví mě to. Jednou jsem ale zastavila a jednomu ořetězovanýmu jsem řekla, ať mi ukáže, jak se maká, protože to evidentně umí líp, když to na mně řve. Nechtěl, ale zbytek party ho hecoval, tak musel běžet. Řetězy mu chrastily, gatě si musel přidrožovat aby mu nespadly a hned na konci ulice se mě ptal, kam až běžím. Když jsem ho seznámila s trasou, hned se vrátil, už nemohl a trasa ho taky nenadchla =) . Ale na to člověk nemá náladu pořád. Navíc, když jsou jednotlivě, je ticho po pěšině, to jsou jak myšky. Stačí ale dvojice a už machrujou.

Beroun

Celkem 41724 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:44 (2006)
půlmaraton: 1:26:27 (2007)
maraton: 3:17:01 (2004)

mirek hasal muž 29.11.2006 08:56:46

[quote=millhi][qu­ote=milan]Nej­si ze Vsetína ?[/quote] To nejsem, jsem z Berouna… :-) Vsetín je na tom s kouřícími pejskaři podobně?[/quote] No vida, další berouňák! Já běhám podél Berounky a tam kuřáci nedojdou. :) Doufám, že dorazíš v sobotu 9.12. na výběh.

ČB

pecjan žena 29.11.2006 11:25:19

Ke mně zatím žádné poznámky nedonesly, ale už několikrát u mě přibrzdilo auto (většinou se staršími lidmi) a jestli prý nechci svézt..:-))

Praha 4 Háje

Celkem 15691 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:50 (2008)
půlmaraton: 1:31:30 (2008)
maraton: 3:46:53 (2008)

Pavel K. muž 29.11.2006 11:34:24

Tak dnes poprvé na mě při běhu někdo zavolal. Asi si mě s někým spletl, protože volal „běž Foreste“ , ale já se přece nejmenuju Forest :-))

Motto: „Jsme jako pavouci. Utkáváme si svůj život a pak se po něm pohybujeme. Jsme jako snílci, kteří sní a pak v tomto snu žijí.“

Brno/Havířov

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:27 (2010)
půlmaraton: 1:26:57 (2010)
maraton: 3:14:26 (2007)

forest muž 29.11.2006 11:59:14

[quote=Pavel K.]Tak dnes poprvé na mě při běhu někdo zavolal. Asi si mě s někým spletl, protože volal „běž Foreste“ , ale já se přece nejmenuju Forest :-))[/quote] Forest jsem já, Forrest byl Gump ;-)

Motto: Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími.

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 29.11.2006 12:17:07

Behal som na roznych miestach na svete a vacsinou som si vypocul blbe poznamky prave v tych najviac spiatocnickych. U nas doma sa skor stretnem s pozitivnymi reakciami, sem tam nejaky pubertak dostane odo mna ostrejsiu odpoved, ale ludia si zvykli, ze sportovat aj na verejnosti je uplne OK. Najbadatelnejsie rozdiely je vidiet medzi vacsim mestom a malomestom, popr. dedinou. Tam je behajuci clovek bud „Zatopek“, alebo pobiehajuci idiot. Zahranicne skusenosti- v rozvinutych krajinach vidim mraky bezcov o kazdej dennej hodine, najroznejsich tvarov a veku. Cim viac bezcov, tym menej negativnych reakcii od nebehajucich ludi. Na druhu stranu, taky Texas, kde som bohuzial musel stratit rok svojho zivota, je pre bezcov (najma v malych mestach a na farmach) zvotunebezpecna oblast. Nebude verit, ako ludia z tejto „najvyspelejsej krajiny“ sa chovaju k niekomu, kto beha po cestach. Poznamky s nadavkami najhrubsieho zrna a vseobecne opovrhovanie (skryta zavist) bolo to najmenej co sa mi stalo. Pustali na mna psov, hadzali po mne kamene, flase, snazili sa ma trafit z iduceho auta baseballovou palkou, denne som bol vytlaceny z cesty autami… V inych castiach USA som nikdy podobne problemy nemal- vlastne vobec ziadne, avsak juzanskym statom som sa oblukom vyhybal. Ona ta prupovidka, ze Texas nie je USA (od ludi z inych statov) ma nieco do seba.

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 29.11.2006 12:28:42

[quote=Mato]Behal som na roznych miestach na svete a vacsinou som si vypocul blbe poznamky prave v tych najviac spiatocnickych. U nas doma sa skor stretnem s pozitivnymi reakciami, sem tam nejaky pubertak dostane odo mna ostrejsiu odpoved, ale ludia si zvykli, ze sportovat aj na verejnosti je uplne OK. Najbadatelnejsie rozdiely je vidiet medzi vacsim mestom a malomestom, popr. dedinou. Tam je behajuci clovek bud „Zatopek“, alebo pobiehajuci idiot. Zahranicne skusenosti- v rozvinutych krajinach vidim mraky bezcov o kazdej dennej hodine, najroznejsich tvarov a veku. Cim viac bezcov, tym menej negativnych reakcii od nebehajucich ludi. Na druhu stranu, taky Texas, kde som bohuzial musel stratit rok svojho zivota, je pre bezcov (najma v malych mestach a na farmach) zvotunebezpecna oblast. Nebude verit, ako ludia z tejto „najvyspelejsej krajiny“ sa chovaju k niekomu, kto beha po cestach. Poznamky s nadavkami najhrubsieho zrna a vseobecne opovrhovanie (skryta zavist) bolo to najmenej co sa mi stalo. Pustali na mna psov, hadzali po mne kamene, flase, snazili sa ma trafit z iduceho auta baseballovou palkou, denne som bol vytlaceny z cesty autami… V inych castiach USA som nikdy podobne problemy nemal- vlastne vobec ziadne, avsak juzanskym statom som sa oblukom vyhybal. Ona ta prupovidka, ze Texas nie je USA (od ludi z inych statov) ma nieco do seba.[/quote] Mato ,věřit Ti budeme.Kdo zná trochu historii osídlování státu Texas,ten se divit určitě nebude.

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 29.11.2006 16:03:26

Uff, to by bolo na dlhe rozpravanie a nie su to zrovna moje najkrajsie bezecke (a vobec zivotne) spomienky. Na druhu stranu, dalsie 2 roky som neskor stravil aj s mojou polovickou na Severozapade USA a to bol zas bezecky raj. Clovek by si nemohol vazit bez prveho to druhe. Nechem mat OT prispevky, tak mozno niekedy zalozim temu- ako sa beha v zahranici, alebo nieco podobne.

Praha 12 - Modřany

Celkem 161767,88 km
Minulý měsíc 634 km
10 km: 0:40:21 (2006)
půlmaraton: 1:26:59 (2008)
maraton: 3:15:43 (2004)

Mirek Kostlivý muž 29.11.2006 16:15:11

Tak já mám sice smůlu v téhle periferii Prahy na psy, ale lidi jsou ohledně poznámek naprosto v pohodě. Dneska mě dokonce pán se psem (prý štěně, ale pěkně veliké!) ocenil, když mě během 1 hodiny dvakrát po sobě potkal, slovy: „Vy si ale dáváte do těla“. Když jsem mu odpověděl, že trénuju na marathon, tak řekl, že mi bude držet palce. Po mých slovech, že to bude až někdy za tři měsíce řekl, že mi je prý stejně bude držet. Ale byl asi v mých létech, tak byl možná proto se mnou solidární.

Motto: Běhat bez ohledu na věk a okolí !

Nový Vestec

maraton: 3:06:31 (2005)

sam muž 29.11.2006 18:15:30

[quote=Mato]Uff, to by bolo na dlhe rozpravanie a nie su to zrovna moje najkrajsie bezecke (a vobec zivotne) spomienky. Na druhu stranu, dalsie 2 roky som neskor stravil aj s mojou polovickou na Severozapade USA a to bol zas bezecky raj. Clovek by si nemohol vazit bez prveho to druhe. Nechem mat OT prispevky, tak mozno niekedy zalozim temu- ako sa beha v zahranici, alebo nieco podobne.[/quote] Mato, já myslím, že takové povídání je spíše námět na článek nebo serii článků. Nechci mluvit klukům z behej.com do jejich „jobu“, ale mám zato, že by takové zajímavé povídání na hlavní stránku přivítali.

Motto: http://skyrunning.cz

Jílové (to u Děčína)

Celkem 1855 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:28 (2007)
maraton: 5:16:21 (2007)

toro muž 29.11.2006 21:16:43

Tak to ja mam lehce jiny problem i kdyz taky s kolemjdoucima. Naucil jsem se behat okruh na zahrade, je dostatecne velka abych nebyl stale v zatacce, navic ji beham tak nejak do osmicky, takze stridam strany. Nicmene obcas se za plotem zastavi kolemjdouci a treba deset minut me pozoruje, mozna i neco rika, ale pri behu mam mp3. Nekdy zase vybehnu ven na cestu, kde teda nikdo neni, coz je super, ale kdyz doklusavam domu a mam nastaveno max 70% HRmax, tak pri me „super kondici“ to znamena beh na 9–10 min/km, takze mne predbihaji rychle jdouci sousede kteri miri od zastavky domu. To se mi samozrejme nelibi, zrychlim a zacnou jecet hodinky. Jednou se mi dokonce stalo, ze soused myslel, ze je to snad kardio-buhvico, otocil se a ptal se jestli jsem v poradku a jestli nemam mzitky.

Motto: Jestliže jde vše podle plánu, stala se někde chyba. [i][url=http://runningtoro.blogspot.com/]Blog - Bezici Toro[/url][/i]

Doudleby nad Orlicí

Celkem 17409 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2007)
půlmaraton: 1:47:00 (2014)
maraton: 3:44:21 (2009)

Mira.B. muž 29.11.2006 22:17:10

[quote=millhi]Moje zkušenosti jsou podobné, poznámek není ušetřen ani běhající muž :-)

Ale to jsem poněkud odbočil od tématu, ne? :-)[/quote] Tak to buď rád, že už máš klid. My zažíváme v podstatě to samé, akorát naše sousedka kouří na balkoně a tak tento problém řešíme hlavně v létě, kdy větráme a kouř nám jde přímo do pokoje. A stěhovat se nehodlá.

Doudleby nad Orlicí

Celkem 17409 km
Minulý měsíc 0 km

Mira.B. muž 29.11.2006 23:16:12

[quote=Vrtulka]Ne­vim jak vy,ale me dokazou nemistne poznamky kolemjdoucich pekne vytocit,jsem rada ze vubec bezim tesne po praci protoze jinak uz bych se nikam nedokopala a nejakej manik na me rve z auta to neni zadnej beh,nebo nejakej dedula zas HIp HOP kolena poradne nahoru atd.,jako kdybych byla na spartakiade,pripada mi ze kdyby bezel chlap tak ani nepipnou,nekdy mam chut ukazat treba prostrednik na ruce a zamavat s nim,jenze vzdycky to nejak rozbeham a v duchu si rikam ze mi v podstate zavidi to me ukldidnuje.[/quote] Já jednou potkal partičku chlápků mezi čtyřiceti a padesáti lety, všichni měli upito a jeden mě začal napodobovat, jak běžím. Jen jsem na něj zavolal, ať to zkusí jestli si myslí, že na to má. A byl klid. A pro ty, kterým by se zdála má odpověď moc grobská a chtěli mě inzultovat, mám v kapse v záloze ještě slzný plyn.

pik 30.11.2006 21:12:20

dneska jsem dostala mp3,takže poznámky apohvizdování mě nechávají už v klidu…ale je to sebedestruktiv­ní,jak hraje hudba,běžela bych pořád dál a dál,pořád jsem mohla,asi že se tolik nesoustředím na dech a ostatní rušivé věci.Je to super.

Doudleby nad Orlicí

Celkem 17409 km
Minulý měsíc 0 km

Mira.B. muž 30.11.2006 22:15:42

[quote=pik]dneska jsem dostala mp3,takže poznámky apohvizdování mě nechávají už v klidu…ale je to sebedestruktiv­ní,jak hraje hudba,běžela bych pořád dál a dál,pořád jsem mohla,asi že se tolik nesoustředím na dech a ostatní rušivé věci.Je to super.[/quote] Já běhám také většinou se sluchátky na uších a mohu jen potvrdit, že vhodná hudba (tj. každá, kterou má běžící rád) má silně stimulující účinek a do určité míry oddaluje únavu a vyčerpání. Akorát budu muset modernizovat přehrávací technologii, neboť běhám doposud s klasickým wakmanem a ten je přeci jenom těžší a při běhu u pasu pořád poskakuje a hopsá. A když si vezmu na delší běh ještě jednu kazetu, tak ta zas v kapse hrká.

Raškovice okr. FM

Celkem 7705 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:18 (2010)
půlmaraton: 1:29:55 (2011)
maraton: 3:17:01 (2010)

minusak muž 01.12.2006 13:21:06

A nejkrásnější je, že v pravém zimním počasí, když chumelí, jsou kolemjdoucí v takovém šoku, že jen němě zírají na běžce a nejsou to ani schopni nijak komentovat. Výraz : To je blázen, je však v jejich očích krásně čitelný. Minulý týden mi nabídl souboj v běhu jeden mladý rom, pracující na výkopu. Vzhledem k jeho obuvi jsem odmítl. Byl bych ve výhodě a měl jsem strach o jeho zdraví.

Motto: Komu není shůry dáno, v Apatyce nekoupí

Přerov

Celkem 9773 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:32 (2007)
půlmaraton: 1:33:04 (2012)
maraton: 3:49:59 (2011)

Aldaman muž 01.12.2006 22:01:34

Všechny zdravím, jsem tu poprvé a slušné je pozdravit. To mě se jednou stalo, že jsem při běhu tak vylekal protijedoucího cyklistu, že málem spadl z kola. Mám takové kolečko kolem řeky a jedna část chodníku je pro chodce a druhá část pro cyklisty. Bohužel město část zapomnělo osvětlit, takže je tam dost šero. Pěkně jsem si běžel a najednou v dálce před sebou vidím siluetu neosvětleného cyklisty, tak jsem se natlačil na okraj, aby měl dost místa na projetí, ale asi byl trochu ovlivněn nějakým tím pivem, a jak byl asi 10 m přede mnou tak mi začaly pípat hodinky, ten se tak lekl, že chtěl seskočit z kola, to se mu ale nedařilo, tak štanglu mezi nohama a poskakoval po jedné noze a pořád mě hledal kde jsem až jsem přiběhl k němu tak na něm bylo vidět jak se mu evidentně ulevilo. Myslím, že dojel domů a hned si nalil panáka, že cesou domů ve zdraví přežil.

Mladá Boleslav

Celkem 30 km
Minulý měsíc 0 km

thebambus muž 02.12.2006 20:59:46

Tak když je to ta slušnost tak také všechny zdravím:-) jak tak koukam tak stejně jako většina ostatních blbý narážky ignoruju dobrejma se bavím-aspon se pak líp běží. a chtěl bych se zeptat někoho kdo běháte se sluchátkama nestává se vám že vám třeba vypadávaj?-párkrát sem měl tendence poslouchat svý oblíbený songy ale když sem ty mizerný drátky porád vlek někde za sebou tak sem se na to radši vyprd

Bělá pod Bezdězem

Celkem 3203 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:21 (2007)
půlmaraton: 1:29:42 (2007)
maraton: 3:17:11 (2007)

Cabalero muž 02.12.2006 21:12:27

Ahoj,

Kolemdoujcí mi zatím nevadí-myslím tím že špatné ohlasy ještě nemám:-))) Asi je to tím že u nás asi běhám sám?Takže spíše jukaj co je to za blázna ale to zas mě hecuje,takže i nadávky nebo hloupé připomínky bych vypustil z hlavy dříve než tam dorazí:-)))!!! Za to řidiči aut to je opravdu chutovka!Často se stává že sotva uhnou a ještě to jejich přihlouplé troubení,to je někdy o infarkt!!! Tedy ted už na silnici skoro neběhám ale dříve to byl mazec!!! Více ohleduplný jsou řidiči kamionů apod. automobilů,z 90% se vyhýbají dosti velkým obloukem! Takže nechte řeči řečmi a hůrá to těm hlupákům ukázat jak se běhá:-)))

Motto: SPORTU ZDAR-NAZDAR
Nalezené položky: 39 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.