Co se stalo s podobou stránek behej.com?
VlastaK 13.11.2006 06:46:47
Už třetí den se mi na jakémkoli počítači zobrazuji webové stránky behej.com kompletně rozhozené. Všechny odkazy jsou seřazeny pod sebou vlevém sloupci a až hluboko dole, po projetí všech odkazů a statistik můžu nalézt články. A když nějaký článek otevřu, nezobrazí se viditelně, ale opět až po dlouhém rolování. Je to trvalý stav, nepodařený experiment, nebo jen nějaká závada a stránky se brzy vrátí ke své původní podobě? Díky za odpověď.
Beroun
mirek hasal 13.11.2006 07:40:55
Já byl včera na cizím počítači a dnes na svém a vše je vpořádku. Chyba bude někde jinde.
VlastaK 13.11.2006 07:54:06
No jo, ale v čem? Všechny ostatní internetové stránky se mi zobrazuji naprosto normálně, včetně tohoto fóra. Jen stránky behej.com mám v totálním chaosu. Nerozumím tomu. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Brno
running-observer 13.11.2006 07:56:47
Pokud vím, byl to dočasný problém, který ve svém důsledku vedl ke zlepšení a zrychlení zobrazení stránek. Někdy se taková věc (typu údržby systému) musí udělat, nejde to jinak než za běhu, a víkend s minimální návštěvností je pro to asi nejvhodnější…¨
Obsahově to ale zůstalo po celou dobu funkční.
Beroun
mirek hasal 13.11.2006 07:58:52
V počítačích se nevyznám, takže já ti určitě neporadím. Možná se na tebe ty stránky už nemůžou koukat a potřebujou si dát pauzu. :)
sam 13.11.2006 08:10:18
Stačí dát „Obnovit“ stránku (Refresh). Ve Firefoxu také Ctrl+R.
Praha 4 - Háje
Tucnak 13.11.2006 08:54:54
Ahoj,
přes víkend probíhaly poměrně složité technické změny v systému. A nadále probíhají. Je potřeba refreshnout stránky po nacteni, pak se jiz vse zobrazuje v poradku. Věříme, že úpravy povedou ke zkvalitnění celého serveru.
Díky za trpělivost.
Viktor Machek
johari 13.11.2006 09:29:56
Mela jsem stejny problem a to obnoveni stranky opravdu funguje, diky !
VlastaK 13.11.2006 14:46:00
Díky za radu, kterou jste zveřejnili. Zázračná kombinace kláves Ctrl a F5 zafungovala naprosto spolehlivě. Už zase funguje vše jak má
Praha 4 - Háje
Tucnak 13.11.2006 15:05:20
Už by měl být stav zase lepší, neustále na tom pracuje ted již několik lidí. Vydržte, jindy to udělat nešlo a nikdo nepředpokládal, že se vyskytne tolik problémů.
díky za trpělivost.
Viktor Machek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.