Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » jak znovu zacit

jak znovu zacit

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Daniela20 žena 14.08.2010 16:48:56

Ahoj,

uz beham vice jak pet let. I kdyz sem tam byly obcasne pauzy (hlavne ze zdravotnich duvodu), vzdycky jsem se dokazala dostat zpatky – popravde jsem se tesila, az si znovu pujdu zabehat.

Muj problem spociva v tom, ze mi pred 4 tydny zacaly bolet kolenni vazy (pobolivaji me celkem casto), tak jsem prestala behat a nahradila treningy rychlou chuzi. Jenze ted, kdyz se koleno o dost zlepsilo, mam strach vratit se na trat, ze se mi koleno opet zhorsi (problem bude taky v tom, ze jsem o trosilinku zlenivela)

Asi potrebuji nejakou novou motivaci nebo si to prestat pripoustet, ze by me to mohlo znovu zacit bolet, ze? Co si myslite?

Diky predem za jakykoliv nazor.

Daniela

(je mi 24 a behala jsem 4krat tydne kolem 7km)

Olomouc

Celkem 10048 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:10 (2013)
půlmaraton: 1:40:40 (2012)
maraton: 3:58:26 (2009)

tomaz muž 14.08.2010 20:07:13

a co zkusit do té chůze vkládat úseky klusu a sledovat, co na to koleno a dle toho se zařídit?

Motto: Only those who risk going too far, can possibly find out how far they can go...
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.