Sobota 28.10., Praha, Prokopské údolí, 10:00
Praha
Radek Narovec 25.10.2006 21:17:14
Nemáte někdo zájem vyrazit v sobotu dopoledne jen tak za nosem, kam nás nohy a hlava povedou? Kecací tempo v závislosti na odstupu posledního Sraz na zastávce busu Velká Ohrada (otočka busu, parkoviště hned vedle), po doběhu možnost sprchy, svíčková a ionty v nedalekém lokále. Miloš Š. hodlá následně urazit 20 stelinek!
Melounek 25.10.2006 21:22:26
No kdyby se neco podobneho konalo tak za 14 dni nebo kdykoli pozdeji, tak s velkou radosti… Priste, prosim, dejte vedet trosku driv. :) K.
Praha 9
Lubos M 25.10.2006 21:46:51
Já bych šel,ale muselo by to být ve Stromovce,tohle je pro mě moc daleko a nemám v sobotu tolik času…
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 25.10.2006 22:15:12
Já jdu Bůvolák, poslední závod seriálu Kopec Praha.
Praha
Štefan 26.10.2006 08:19:20
Ahoj, přijdu.
Beroun
mirek hasal 26.10.2006 09:19:58
Včera jsem psal, ze chci jít na Králodvorský čtverec, ale tohle vypadá lákavě a navíc méně dřiny. Budu to muset prokonzultovat, zhodnotit a uvidím.
Praha
Radek Narovec 26.10.2006 10:45:51
Melounek: jsou to spontánní věci, buďto v danou chvíli můžeš nebo ne, vždy bude příště :)
Otrokovice
Sef 26.10.2006 11:53:15
Jestli mi do toho neco nevleze, tak taky dojdu.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 26.10.2006 15:23:26
Uvazoval jsem o Krosu v Prokopskem v nedeli, ale mozna bych dal prednost spolecensko-tragedske akci v sobotu. :) Bohuzel ted nemohu slibit na 100%, ale zkusil bych prijit. Jen pro jistotu: nemohl bys dat tel. kontakt (klidne mailem), kdybych se treba opozdil, abych Vas nasel?
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 26.10.2006 17:16:13
[quote=Radek]Nemáte někdo zájem vyrazit v sobotu dopoledne jen tak za nosem, kam nás nohy a hlava povedou? Kecací tempo v závislosti na odstupu posledního Sraz na zastávce busu Velká Ohrada (otočka busu, parkoviště hned vedle), po doběhu možnost sprchy, svíčková a ionty v nedalekém lokále. Miloš Š. hodlá následně urazit 20 stelinek![/quote] Jsme tam s Mountem taky, ale musíte mě šetřit, co méně běhám, tak mě o to víc všechno bolí :).
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 26.10.2006 17:24:55
[quote=Mira]Včera jsem psal, ze chci jít na Králodvorský čtverec, ale tohle vypadá lákavě a navíc méně dřiny. Budu to muset prokonzultovat, zhodnotit a uvidím.[/quote] Nechci nikoho urazit, ale loni byl tenhle závod jednej, co se mi fakt nelíbil. Začalo to objížďkou, která byla v Berouně a nikdo se neobtěžoval napsat o tom na net, jeli sme teda dost na čas a u viaduktu nás zastavil hasič, že musíme počkat, aby sme neohrozili závodící děti – chodík byl metr od silnice, nevim, jakej idiot by je moh ohrozit. Tak sme zastavili a čekali. A teď se stala veselá příhoda – přijížděl Miloš Smrčka, hasiče vyslech a nezastavil – jel dál. Tak sme nastartovali, že pojedeme taky a ten dement se moh zbláznit. NO zkrátim to – i když jsem měl běžet juniory, přihláslili mě do dorostu. Pak jsem tam mluvil s organizátory a bylo mi řečeno, že mě „bez problémů zařadí podle času do výsledků mé věkové kategorie“ – spíš mě vyškrtli, protože nikde ve výsledcích nejsem. A asi to byl jediný závod, kde jsem si objezdnal zaslání výsledků poštou a nedostal je. Prostě sem jel asi 80 km tam a 80 zpátky a nic z toho. Nechci radit, ale já bych tam znova nejel…
Praha
Radek Narovec 26.10.2006 19:31:53
Mirek K: teď nevím, jestli mluvíš ke mně nebo o Berounu :) to all: určitě počkáme aspoň 15min na opozdilce. Kdo pojedete autobusem, z Nových Butovic na B číslo 235, zastávka Velká Ohrada (konečná). Pokud bude sucho, dáme kros Prokopským údolím, jinak to vezmeme po pevných cestách.
Praha
Mount 26.10.2006 20:36:05
[quote=Radek]Mirek K: teď nevím, jestli mluvíš ke mně nebo o Berounu :)[/quote] Radku dorazíme na Velkou Ohradu, budem tam asi dřív a něco vyklušeme. M.
Praha
Radek Narovec 26.10.2006 22:25:19
wow, jestli dobře počítám, tak to je až osm lidí, to možná trumfneme i čtvrteční Stromovku :D
Pha Stodůlky, Rychlebské hory
žula 27.10.2006 09:16:55
Já bych se k vám taky nejspíš připojil, mohu-li. Jenom doufám, že se mi umoudří koleno a pustí mě dál než přes sedmý km, při kterém mě poslední dobou pravidelně vyřazuje z běhu
Beroun
mirek hasal 27.10.2006 09:20:05
Prokonzultoval jsem, zhodnotil, porovnal všechna pro a proti a dorazím taky. Takovou sešlost si nemůžu nechat ujít!
Beroun
mirek hasal 27.10.2006 09:27:22
[quote=Oslík][quote=Mira]Včera jsem psal, ze chci jít na Králodvorský čtverec, ale tohle vypadá lákavě a navíc méně dřiny. Budu to muset prokonzultovat, zhodnotit a uvidím.[/quote] Nechci nikoho urazit, ale loni byl tenhle závod jednej, co se mi fakt nelíbil. Začalo to objížďkou, která byla v Berouně a nikdo se neobtěžoval napsat o tom na net, jeli sme teda dost na čas a u viaduktu nás zastavil hasič, že musíme počkat, aby sme neohrozili závodící děti – chodík byl metr od silnice, nevim, jakej idiot by je moh ohrozit. Tak sme zastavili a čekali. A teď se stala veselá příhoda – přijížděl Miloš Smrčka, hasiče vyslech a nezastavil – jel dál. Tak sme nastartovali, že pojedeme taky a ten dement se moh zbláznit. NO zkrátim to – i když jsem měl běžet juniory, přihláslili mě do dorostu. Pak jsem tam mluvil s organizátory a bylo mi řečeno, že mě „bez problémů zařadí podle času do výsledků mé věkové kategorie“ – spíš mě vyškrtli, protože nikde ve výsledcích nejsem. A asi to byl jediný závod, kde jsem si objezdnal zaslání výsledků poštou a nedostal je. Prostě sem jel asi 80 km tam a 80 zpátky a nic z toho. Nechci radit, ale já bych tam znova nejel…[/quote] Jo jo, taho hasiče si taky pamatuju, my berouňáci ale víme kudy to objet :) Už jsem to běžel dvakrát a klidně bych jel znova, ale tento víkend zvítězí Prokopské údolí. Je tam nižší startovný :)
Praha
Radek Narovec 27.10.2006 10:48:38
žula: rád poznám „krajana“ a skončit můžeš kdykoliv, domů trefíš :) míra: super, mám na tebe jednu stavební otázku (už zase)
Praha
Radek Narovec 28.10.2006 12:26:05
14 lidí! wow, člověk vynechá z pozvánky slovo trénink a hned mu přijde víc lidí než do Stromovky :D byli jste všichni bezva, příště v Berouně? :)
Beroun
mirek hasal 28.10.2006 18:12:09
V Berouně určitě, podél řeky do Srbska, Karlštejna a do Svatého Jána je moc hezká cesta. Chybí jen vymyslet datum. Viděl bych to na konec listopadu, začátek prosince. Včas dám vědět.
Otrokovice
Sef 28.10.2006 22:52:15
Diky za super akci, uz se tesim na priste.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.