Mizuno Wave Precision 10
luxfer 09.08.2010 20:37:27
Ahoj, jsem zacatecnik a chtel bych se poradit ohledne vyberu bot. Mam cca 88kg 189cm a vysokou klenbu. Prodavacka mi ve sportu poradila koupit tyto boty. Pred vcerejsky jsem si je koupil a jsem spokojeny, nicmene nevim, jestli to je je psychicky pocit nebo doopravdy. Mohli byste poradit ohledne vhodnosti techto bot pro me? Diky
rach 10.08.2010 09:26:49
Ahoj, pokuds je už koupil tak Ti je budem jenom chválit :).
Záleží jaký máš došlap, vysoká klenba by teoreticky měla znamenat že se ti při došlapu kotníky neprolamují dovnitř (jako mě) a tím pádem nepotřebuješ korekci pronace. Pokud budeš mít někdy cestu do Prahy zajdi do Triexpertu a nechej se natočit jak běžíš kvůli došlapu. Pak budeš mít jistotu.
V každém případě to co máš je stokrát lepší než to v čem se běhalo ostošest za komančů kdy byly dvě boty a já měl ty modré :) botasky jako půlka kluků u nás na dědině…
Bratislava
andyxx7 15.10.2010 20:16:13
Podla mna su Wave Precision skor na zavody ako na trening.Ja som po dvoch paroch Wave Rider 11 a 12 kupil Precision 9, reku vyskusam nieco nove. Ako som isiel ku autu, troska som pridal v chodzi a skoro som spadol. Ony su inak tvarovane, tlacia ti cele telo dopredu. Po odbehnuti 10km som myslel, ze mi prave lytko utrhne. Aj v noci som sa budil na sklbanie v lytku. Asi ta nutia behat viac cez spicky ako cez paty. Tak teraz ich striedam este Riderkami, i ked ich uz mam vybehane a zatial je to OK. Cize zhrnutie, ja by som ich zaciatocnikovi istotne neodporucal, skor su urcene na zavody ako na treningy. Ale inak kvalita super, ako sme uz zvyknuty u Mizuna
dakinee 28.10.2010 23:01:04
>> andyxx7, 15. 10. 2010 20:16:13
Ahoj, Model Precision je prave naopak samotnym vyrobcom a rovnako aj distributorom tejto znacky pre CR a SR odporucany ako objemova treningova obuv a nie ako zavodna. Je vhodna pre miernu pronaciu a neutralny doslap. Sam som v nich nebehal, z vlastnej skusenosti teda hovorit nemozem. Ale predavam aj tuto znacku na svojej stranke a ludom, ktori si tento model odomna zakupili su s nim velmi spokojni. Myslim si, ze ak ti dobre sedi na nohe a po zapreni sa do spiciek necitis tlak nikde v oblasti klenby a priamo na koncekoch prstov (nejaky lak tam bude, ale nemal by byt neprijemny) Teraz v nich uz urcite behavas, takze nam mozes povedat svoje dojmy ty :)
melko 06.11.2010 22:12:42
Nemyslim, ze su urcene na objemovy trening. Ked, tak len pre lahkych bezcov. Som sice zaciatocnik, beham cca 1 rok, ale v Precision 10 som zabehol 2× polmaraton a 1× 10km preteky. Okrem pretekov ich vyuzivam tiez na intervalovy trening a kratsie rychlejsie behy. Na rychle behy su fakt super, som s nimi velmi spokojny. Dlhe pomale behy som v nich neskusal. Pre 88kg bezca zaciatocnika podla mna nie su vhodne ako hlavne treningove topanky a dokupil by som dalsie s vacsim tlmenim a topanky striedal.
Bratislava
andyxx7 10.11.2010 17:43:12
>> TomasS, 28. 10. 2010 23:01:04
Takze po 150km mozem povedat, ze urcite nie su na nejake velke objemy. Podla mojho nazoru su tak o 40% menej tlmive ako Wave Rider. Teraz som az zistil, ake su Rider tlmive. Ked idem dolu schodmi, tak ako keby som stupal do nejakej peny a ked mam Precision, noha sa skoro vobec neprebori. Doteraz som si to nevsimal, kym som nemal s cim porovnavat. Aj ked bezim, tak Rider skoro nepocut ked noha dopadne a pri Precision tak jemne tuknu, ako ked tvrda guma tukne o asfalt. Dopadam na bocnu hranu nohy, cize nebeham cez patu. Behavam v nich aj v hale rychle useky, tak tam su fakt super.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.