behani a prace v noci
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla 28.09.2006 20:36:21
Já myslím, že je to na zvyku.
Přes rok studuji a na začátku prázdnin, když jsem byl na brigádě a pracoval jsem na směny tak jsem toho nenaběhal tolik jako během roku (během prázdnim mám trochu tréningový a výkonostní útlum, to bude asi kombinací více faktorů).
Jinak to záleží na tobě. Většinou se ze začátku doporučuje běhat tak 3–4× do týdne tak kolem půl hodiny denně, postupně častěji a delší trasy. ;)
Co se týká práce v noci, nevím jak moc jsi na to zvyklá a jak velká je to pro tebe zátěž.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 28.09.2006 22:46:27
Asi to tak bude.
Nepřemýšlej nad tím, jestli bháš hodně nebo málo. Prostě běhej, když chceš a když máš náladu. Časem zjistíš, že jít denně odpoledne nebo jindy ěhat je pro Tebe úplně přirozené. Hlavně pozor – i regenerace je důležitá!
Hodně příjemných zážitků s během!
Havířov
pm 29.09.2006 05:18:57
já to praktikuji tak že běhám do práce i na tu noční ráno se pořádně vyspím a večer mi to je mnohdy i příjemné protože se rozhýbu a prokrví se mi mozek pak se mi ani nechce spát alespon ze začátku.Hlavně to nehoň běhej uplně relaxačně.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 04.10.2006 13:46:47
Já chodím na 12-ti hodinové směny v nepřetržitém provozu, kde se střídají vždy dvě nebo tři po sobě jdoucí denní, nebo noční směny s dvěmi, nebo třemi dny volna.Snažím se běhat co nejvíce ve dnech volna, případně po denní směně.Ve dnech, kdy mám noční běhám jen, když se na to opravdu cítím a jen kratší úseky/tak 4–7 km/.Většinou jsem ale tak utahaný, že se k tomu prostě nepřinutím a jdu hned po příchodu domů spát.Po denní směně,když jdu běhat večer, mi to tolik nevadí.Když uvážím, že se to týká většinou sedmi až devíti dní za měsíc a při mé intenzitě běhání nejsou noční velkou překážkou běhání.Věřím ale, že kdo se běhání věnuje hodně a běhá třeba každý den, tak mu to může problémy dělat.Proto doporučuji, nelámat to přes koleno a vyzkoušet co ti bude nejvíce vyhovovat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.