[Závod]: Krajem bitvy u Kolína
lubos.rosenberger 28.05.2008 00:00:00
Samotné zařazení do seriálu Pohár behej.com je jistě dostatečnou reklamou, ale tento běh je nečekaně zajímavý i pro běžce, kteří se pohárových závodů systematicky nezúčastňují. Dva okruhy na netradiční vzdálenost, téměř kilometr dlouhé stoupání v každém okruhu s převýšením asi 60m a navazující pasáž „luční pěšinou“ do Vítězova, dále po asfaltu přes terénní vlnu a seběh zpět za humna Nové Vsi jsou náročným, ale řekl bych nakonec i hezkým a běžecky vlídným závodem.
Trasu závodu jsem se pro vás pokusil zachytit na foto, které můžete shlédnout na http://beh-kolin.uvadi.cz .
Načítání obrázků jde někdy dost pomalu, bohužel je třeba se šipkou vrátit a načítat třeba i vícekrát.
Praha
Radek Narovec 14.06.2008 00:00:00
pohodový venkovský závod bez nadměrných ambicí, dva okruhy s těžkým výběhem vždy na úvod. organizace odsýpala jak po drátkách, dvojku dávám za chladnější zájem o závod ze strany diváků
Dobřichov
honzaherda 15.06.2008 00:00:00
spokojenost po všech stránkách, „rodinné“ prostředí, okruh by 300běžců asi nepojmul. Trasa zajímavá, v případě bahna asi citelně náročnější.
Ústí nad Labem
PetrK 17.06.2008 00:00:00
Závod se mi velmi líbil, organizace klapala, krásná trať bez aut. Dvojku dávám, protože mi chyběla možnost se osprchovat. Za to klidně připlatím.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.