Běhy při nízké vlhkosti a horku
Liberec
Advid 11.09.2006 10:06:45
Předem musím říct, že vím, že možná nebyl nejlepší nápad se na ten Unter-Tage Sparkassen Marathon přihlásit, ale za všechno může Ondra :). Zpočátku totiž psal, že jde o maratón a půlmaratón. Tak jsem chtěl běžet půlku, ale pak jsem zjistil, že ta se neběží. Jen pokud se neoběhne maratón, dostane účastník diplom za půlmaratón.
A teď k věci: Jak na to co nejlépe natrénovat? Kritická bude hlavně vysoká teplota (25 stupňů Celsia), nízká vzdušná vlhkost (30%) a převýšení 310m/10,5km. Takže plánuji trénink kopců a saunování. Máte ještě nějaké jiné tipy? Předem díky.
sam 11.09.2006 12:50:37
Ty kopce ti asi jako trénink na tento extrém neuškodí, ale nejsem si jistý, zda se dá natrénovat na to prostředí solného dolu. Vybral jsi si pro svůj druhý maraton, pěknou „drsňárnu“. Navíc tam asi nebude moc diváků :)
Liberec
Advid 11.09.2006 13:16:23
[quote=sam]Navíc tam asi nebude moc diváků :)[/quote] Jen sem tam nějakej permoník.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 11.09.2006 13:28:35
[quote=Advid][quote=sam]Navíc tam asi nebude moc diváků :)[/quote] Jen sem tam nějakej permoník. [/quote] A hlavně tam údajně není moc vidět, takže trénovat v noci v lese se svítilnou na čele … Jinak souhlasím se Samem, a potvrdil mi to známý sběratel marathonů Vašek Krejza, že marathon tam není žádná sranda zaběhnout ve zdraví (myslel spíše v duševním). Možná pomůže pouštět si do uší Kabáty a jejich „Dole v dole“ :).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.