plivání :o)
pepino 18.07.2006 23:13:39
Ahoj. Snad to nikoho nepohorsi, ale mam jeden „problem“ :) Pri behu si celkem casto odplivavam. Ani nevim z jakeho je to presne duvodu, ale je to relativne casto. Kdyz se soustredim na to to nedelat, vydrzim to delsi dobu, ale nakonec stejne podlehnu :) Co vy na to?
lastboyscout 18.07.2006 23:42:25
[quote=pepino]Ahoj. Snad to nikoho nepohorsi, ale mam jeden „problem“ :) Pri behu si celkem casto odplivavam. Ani nevim z jakeho je to presne duvodu, ale je to relativne casto. Kdyz se soustredim na to to nedelat, vydrzim to delsi dobu, ale nakonec stejne podlehnu :) Co vy na to?[/quote] U mě je to stejné, jenom by mě nenapadlo to označit za „problém“
Liberec
Advid 19.07.2006 06:54:02
Taky bych to neoznačil za problém. S intenzivnějším dýcháním se čistí dýchací cesty a nějak se toho tělo zbavit musí. Buď rád.
dexx 20.07.2006 00:14:24
Mno já běhám kamarádem. On si plivne za 5km trasu co máme kazdej den na programu tak 2×..já plivu co 200 metrů pěknýho slimejše. A to si plíce neznečišťuju ničim. Je to idividuální. Mě to docela štve, ale co nadělám :o)
stary.pes 20.07.2006 00:39:21
Plivání není problém, jde dobře usměrňovat. ať už při běhu nebo na kole. Můj problém – nebo spíš těch za mnou – je smrkání/frkání, to usměrnit moc nejde… tak se omlouvám…
Liberec
Advid 20.07.2006 07:52:01
[quote=dexx]A to si plíce neznečišťuju ničim.[/quote] No to možná ani nevíš. Třeba mléčné výrobky docela zahleňují.
regioRUN.cz
-W- 21.07.2006 10:25:51
Plivání je problém ! Hlavně v případech kdy při závodním běhu se ti slimák neoddělí od úst. Pak jde přes tvář na záda :) A cílové fotky jsou pak na nic ! Navíc nedoporučuji plivat při běhu do vrchu, kdy hrozí nebezpečí, že slimák sebou vezme i plíce ! Taky mně napadá, že je to dobrá výmluva při cestě z hospody, když se mně někdo zeptá „pane není Vám špatně ?“ a já odpovím „ne – jenom jsem si trošku odplivl“ :)
keramik 21.07.2006 17:03:30
No,myslím,že když si odplivneš při cestě z „nápojovny“ pár litříků,tak je každému jasné kolik uhodilo.To už asi neokecáš.I když každá snaha se cení.Takže raději zůstanu u plivání při sportu,i když já mám naopak problém co plivat.Hlavně v tomto horku mám vyschlé „roury“ až do žaludku.
hyneek 27.07.2006 19:53:22
ja flusu az po behani. flusu = plivu. flusani je zdrave, podle me.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 13.09.2006 18:55:30
[quote=stary.pes]Plivání není problém, jde dobře usměrňovat. ať už při běhu nebo na kole. Můj problém – nebo spíš těch za mnou – je smrkání/frkání, to usměrnit moc nejde… tak se omlouvám…[/quote] Já se naučil smrkat při cyklistice. A pak se mi stalo, že mi zničeho nic začala dost silně téct krev z nosu. Dojel jsem domu a v pohodě. Za pár měsíců – při běhu – znova. Ale zastavilo se to, tak jsem si půlhodinku po asfaltu odběh v triku, který bylo dost zajímavý bílo-červený barvy. apak jsem na to přišel – krev mi tekla proto, že jsem odsmrkával! Od tý doby to nedělám… A plivat taky nějak.. no ak kdy, ale většinou ne, protože se to neodděluje od úst. Někomu to neva, ale mě jo…
Liberec
Advid 01.03.2007 11:04:28
Proč při běhu venku pořád smrkám a na běhátku ne? Souvisí to nějak se srážením vhkosti při běhu venku?
P.S. Není nad řešení důležitých problémů před Kbelskou desítkou. :P
Raškovice okr. FM
minusak 01.03.2007 11:59:15
Taky mám ten problém, a zdá se mi že to souvisí s vlhkosti vzduchu. Akorát to nemůžu porovnat s běhátkem.
Praha 4
hanice 01.03.2007 12:57:13
zenska polovicka dosud nema zastoupeni – plivu jako das, nekdy bohuzel na bundu, je to hnusnyyyyyy
Přerov
Aldaman 01.03.2007 13:07:30
Jak to jde odplivnout tak je to ještě v pohodě. Ale co takový Ole Einar Björndalen toho vždy když vidím v cílové rovince, jak je uslintaný ten nemá čas si ani odplivnout .
Jecminek.Maselnik 01.03.2007 15:06:38
[quote=minusak]Taky mám ten problém, a zdá se mi že to souvisí s vlhkosti vzduchu. Akorát to nemůžu porovnat s běhátkem.[/quote] řekl bych, že zahlenění bude souviset i s nižší teplotou. V létě obecně bývám „zasoplený“ při pohybu mnohem méně. Když nad tím tak přemýšlím, asi moc neplivu;-)
Most
Dalimil 01.03.2007 15:37:00
Také bych řekl, že to bude tou teplotou. Možná se tím sliznice chrání před prochlazením…
MZ 01.03.2007 15:55:42
[quote=Aldaman]Jak to jde odplivnout tak je to ještě v pohodě. Ale co takový Ole Einar Björndalen toho vždy když vidím v cílové rovince, jak je uslintaný ten nemá čas si ani odplivnout .[/quote] Přesně tak, kdo do cíle dobíhá neuslintaný, tak se při závodě flákal
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 01.03.2007 16:25:37
Plivu občas, častěji ale smrkám, převážně v chladnějším období.
johari 01.03.2007 19:15:43
take pridavam zensky nazor do diskuze .. plivani, zadny problem, take plivu, kdyz je treba.. jak na kole, tak pri behu… zatim jsem si jen jednou na kole poplivala rameno, jinak mi to vychazi ..
Praha 4
hanice 01.03.2007 20:27:11
hele, plivani je podnetny tema, vlastne jsem si uvedomila, ze na behatku ani neusmrkuju- na to jsem vzhledem k svy vekovy kategorii fakt pysna, kdyz se to povede – a ani neplivu a ani asi nemam potrebu, nenapadne me to. kdyz probirame takovy intimity, tak jsem zjistila, ze pri plivani, kdyz jde fakt az z hloubi „duse“ se mi vycisti takovy ty nejaky postranni boule zezadu z ustni dutiny, ze se za nima obcas hnizdi kusy jidla a normalne o nich nevim, ale vyplouvaji pri tom flusacim ritualu ven.
lastboyscout 01.03.2007 21:17:35
[quote=hanice]hele, plivani je podnetny tema, vlastne jsem si uvedomila, ze na behatku ani neusmrkuju- na to jsem vzhledem k svy vekovy kategorii fakt pysna, kdyz se to povede – a ani neplivu a ani asi nemam potrebu, nenapadne me to. kdyz probirame takovy intimity, tak jsem zjistila, ze pri plivani, kdyz jde fakt az z hloubi „duse“ se mi vycisti takovy ty nejaky postranni boule zezadu z ustni dutiny, ze se za nima obcas hnizdi kusy jidla a normalne o nich nevim, ale vyplouvaji pri tom flusacim ritualu ven.[/quote] Možná by neškodilo si po jídle vypláchnout pusu ústní vodou. Nebo jenom vypláchnout. Potom by se tam nekupily kusy jídla a nemusela bys je odflusovat při běhu. A co když nejdeš běhat? To tam ty kusy jídla čekají třeba dva dny než je vyflusneš při běhání?
Ne, nejsem zubař
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.