sporttester - hrudní pás
Myšuta 29.03.2010 13:44:12
Neznáte nějaký fígl jak při běhu udržet hrudní pás na hrudníku? Pořád s ním válčím … zatím bohužel vyhrává pás, neustále padá – neřád.
Benešov u Prahy
chuchvi 29.03.2010 14:12:05
Pomohla by snad výměna pásu.Skoro od všech se dá odpojit střed a nahradit celý pás něčím jiným třeba za nějakou gumu.
Myšuta 30.03.2010 12:11:03
Děkuju za postřeh, střed sice odpojit jde, ale myslím, že zbytek toho pásu nahradit nelze – je tam část přes kterou se přenáší měření právě do toho středu (jestli tomu dobře rozumím – mám pás od Polaru). Asi si zkusím pořídit nějaké kšandy nebo něco …
martin76 30.03.2010 12:47:17
asi mas ten plastovy, takze pokud nemas vetsi hrudnik, asi ti nesedi (stejne jako mne). myslim ze uz i polar zacal delat textilni pasy, ja pouzivam textilni suunto a nic mi nepada, supr. ale je to zase vydaj…
Slavkov u B.
Majka1 30.03.2010 13:36:13
Zkoušela jsi zaháknout zezadu za šprndu? Mám objem hrudníku 68 tak o padání taky něco vím. Mám textilní pás od Garminu a možná by na normálním hrudníku i držel, ale já ho stejně musím zezadu provléknout.
VlastaK 30.03.2010 16:51:42
[quote=Myšuta]Neznáte nějaký fígl jak při běhu udržet hrudní pás na hrudníku? Pořád s ním válčím … zatím bohužel vyhrává pás, neustále padá – neřád.[/quote] Nejlepší je pás před nasazením na hrudník celý navlhčit vodou.
Myšuta 31.03.2010 09:20:50
[quote=Majka1]Zkoušela jsi zaháknout zezadu za šprndu? Mám objem hrudníku 68 tak o padání taky něco vím. Mám textilní pás od Garminu a možná by na normálním hrudníku i držel, ale já ho stejně musím zezadu provléknout.[/quote] Zaháknutí funguje, našila jsem si tam očko … děkuju děkuju děkuju
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.