Trénink týden před 1/2 PIM
Praha, Ostrava
choliv 19.03.2010 09:19:39
Ahoj, jak bych měl upravit trénink týden před půlmaratonem? Trénuji na květnový PIM podle knihy Marathon od Hala Higdona. Dle plánu mám mít v úterý 6,5, středu 13 a čtvrtek 8km. V sobotu tedy půlmaraton, který bych chtěl běžet pod 2:00 (bude to má premiéra na této trati). Nerad bych nastoupil na start unavený, tak jsem uvažoval o redukci kilometráže na 5+8+5 v jednotlivé dny. Co myslíte, je to dobrá cesta?
Díky. Lukáš
Praha
EvženGe 19.03.2010 10:27:25
[quote=choliv]Ahoj, jak bych měl upravit trénink týden před půlmaratonem? Trénuji na květnový PIM podle knihy Marathon od Hala Higdona. Dle plánu mám mít v úterý 6,5, středu 13 a čtvrtek 8km. V sobotu tedy půlmaraton, který bych chtěl běžet pod 2:00 (bude to má premiéra na této trati). Nerad bych nastoupil na start unavený, tak jsem uvažoval o redukci kilometráže na 5+8+5 v jednotlivé dny. Co myslíte, je to dobrá cesta?
Díky. Lukáš[/quote] Jo,souhlas. Já dokonce budu mít 8+0+5, ale už jsem starej a tak se nemůžu uštvat před závodem . A v pátek večer budu s Pilařovejma ladit formu v hospodě (ale z nás si příklad neberte!!!). V sobotu se na Tebe těším. Evžen
Praha 4
Dav 19.03.2010 11:44:24
…ještě ve čtvrtek klidně nějakou lehčí kvalitku, třeba 3×1 km v tempu půlmaratonu + výklus, abeceda, v pátek jen tak na pohodu, tak na necelou hoďku klusnout a hlavně nezapomenout rozklusat se pořádně před půlmaratonem. Všem držím palce:-)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.