Baroko maraton
Konstantin Wiesner 25.06.2009 14:02:21
ahoj, dovoluji si všem připomenout, že 2. ročník Baroko maratonu v Plasích se koná v sobotu, 19.9. 2009 Doufám, že nás navštívíte nejméně v takovém počtu jako loni, že se Vám u nás bude opět líbit. Na stránkách www.barokomaraton.cz se dozvíte o novinkách, které jsme pro Vás připravili. Jedná se o odměny včas přihlášeným, o čipy pro závodníky apod. Také máme prosbu. V případě mokré varianty bychom chtěli mít připravené velké, prostorné party stany. Pokud o někom, kdo by nám je zapůjčil, víte, prosím o kontakt. Odměníme se na závěrečné party po Barokomaratonu, kterou připravujeme v areálu rekr. střediska Máj, kde doporučuji všem i ubytování . Kosťa Wiesner, ředitel závodu
Štěpánovice
VanaXXL 25.06.2009 14:37:01
Já se chystám určitě. Snad se mnou počítáte. Loni jsem zaplatil startovné a pak jsem nemohl přijet kvůli bolavým zádům. Chtěl bych si ten svůj kredit vybrat letos.
Konstantin Wiesner 25.06.2009 14:55:29
Jasně že počítáme. Platbu máš samosebou předplacenu, ale přihlásit se je třeba. Nevidím teď do přihlášených, takže pokud už jsi pusť z hlavy a v klidu v přípravě pokračuj…
Srbsko
Had 26.06.2009 09:33:37
To vypadá jako dobrá akce, nevíte, lze tam někde postavit stan, nebo je nutné ubytování v některé z inzerovaných „kamenných“ útulen? Had
Konstantin Wiesner 26.06.2009 11:39:34
Ahoj, stan je možno postavit zdarma na louce v těsné blízkosti startu a cíle. Nebo je možno využít chatek v arálu Máj, cena za lůžko 150 Kč. Tam se odehraje i závěrečná sobotní pařba. Telefon na Máj je 373 313 346. Kosťa
r4d3k 26.06.2009 20:19:22
Tak půlku asi zkusím, někdo musí být poslední.
Konstantin Wiesner 11.08.2009 18:23:55
Ahoj všichni, info k Barokomaratonu máte na našich webovkách, ale ještě jednu potěšující novinku máme. Výrobce Božkovského rumu si všiml naší snahy, oblíbil si náš klub, pořadatele Barokomaratonu (www.rumningklap.eu) a pro nás docela významně podpořil naší snahu zabezpečit závod dle našich a snad i vašich představ. Takže si umíte asi představit závěrečnou party… . Na té se budou i závěry z trati promítat. Tak hurá do treninku a hlavně do přihlášek na jednu z našich tratí.
Manětín
Kydy 11.08.2009 21:07:24
Já se bohužel musím omluvit. Mám v čudu meniskus.
Konstantin Wiesner 14.08.2009 16:27:23
čau, tak aspoň večer doraž, máš to kousek…
Konstantin Wiesner 25.08.2009 08:12:03
ahoj, ptáte se na kategorie, které jsou na Baroku vypsány. půlmaraton a maraton: muži a ženy,do 40 let, do 60 let, nad 60 let 4,2 km muži a ženy, do 14 let, do 18, nad 18 420 m do 9 let
pomalík 14.09.2009 13:14:05
Ahoj, smím se zeptat kolik už je přihlášených běžců? Poběžím poprvé. Bylo mi doporučeno. Děkuju
kečup 14.09.2009 14:17:02
Ahoj zdravím, chtěl by jsem se zeptat jaký je profil trati???
Konstantin Wiesner 14.09.2009 14:41:39
Ahoj, přihlášeno je zatím cca 120 běžců i běžkyň, elitními počínaje a míň než rekreačními konče…myslím, že skončíme zhruba na 150. Navíc se běží i 4,2 km a 420 m, počet také tak okolo stovky. Aktuální jmenný seznam běžců na půlmaraton i maraton je na www.barokomaraton.cz. Tam najdete i profil trati a mapky. Počasí už objednáno…
kečup 14.09.2009 14:48:34
Ahoj jěště jednou, jak je s občerstvovačkama???
kečup 14.09.2009 14:55:12
Je možnost nějakého přespání? Jak se dostanu nejlépe bez auta z Plzně do Plas? A je po maratonu plánovanej nějakej „VEČÍREK“?
Konstantin Wiesner 14.09.2009 15:31:00
Nejdříve malá oprava. Na 150 běžcích asi neskončíme, už je máme teď… Občerstvovačky samosebou ano, každých cca 5 km na obou tratích, ionty, banány, pomeranče, hrozinky, sůl, voda. Autem z Plzně směr Most, cca po 20 km přijedete do Plas. Tam už od pátečního večera budou šipky, pomocníci, nezabloudíte. A pokud přeci, tak se optej na areál Velká Louka. Parkovište v blízkosti startu a cíle. Bez auta nejlépe vlakem Plzeň-Žatec. Z plaského nádraží směr centrum až ke Střele a tam už uvidíš. Večírek byl již loni, ale zvrhlo se to trošku jiným směrem a do ranních hodin. Takže pro velký úspěch opakujeme, v plánu máme i promítání záběrů z trati či loňského ročníku. Uskuteční se v areálu Máj, cca 500 m od prostoru startu a cíle, nocleh v chatce 150 Kč, spát se může ale i ve vlastních stanech na Louce. Tombola se bude losovat po doběhu posledního účastníka, takže nikam nespěchat, nic neplánovat, vyplatí se zůstat…
Štěpánovice
VanaXXL 14.09.2009 16:03:46
Zítra poslední „rychlý“ kopce, pozítří lážovka na rovince a pak už budu až do soboty sbírat síly… Už se těším. Doufám, že achilka bude držet.
Manětín
Kydy 14.09.2009 17:18:39
[quote=VanaXXL]Zítra poslední „rychlý“ kopce, pozítří lážovka na rovince a pak už budu až do soboty sbírat síly… Už se těším. Doufám, že achilka bude držet.[/quote] Pamatuješ minulý rok? Byl jsi lazar se zádama a nemohl jsi se zúčastnit. Letos Ty jo a já ne. Z toho prvního mám velkou radost Ve čtvrtek jdu na artroskopii. Navrhuji příští rok společnou účast .
Přeji Tobě i všem krásný závod! Pokud budu schopen a bude dobrý počasí, tak budu u benzínky v Manětíně držet všem palce a trochu fotit, tak se nazapomeňte řechtat
Macek 14.09.2009 17:21:39
Nechystáte se na Baroko maraton někdo z Hradce nebo Pardubic? Díky
Štěpánovice
VanaXXL 14.09.2009 20:20:21
[quote=Kydy]Pamatuješ minulý rok? Byl jsi lazar se zádama a nemohl jsi se zúčastnit. Letos Ty jo a já ne. Z toho prvního mám velkou radost Ve čtvrtek jdu na artroskopii. Navrhuji příští rok společnou účast .
Přeji Tobě i všem krásný závod! Pokud budu schopen a bude dobrý počasí, tak budu u benzínky v Manětíně držet všem palce a trochu fotit, tak se nazapomeňte řechtat [/quote] Díky za přání. Jasně, že pamatuju. Přeju brzký uzdravení. Snad nám to příští rok vyjde oběma. Doufám, že budu mít v Manětíně dost sil na pózování.
Sokolov
koyama 14.09.2009 21:33:51
[quote=VanaXXL]Zítra poslední „rychlý“ kopce, pozítří lážovka na rovince a pak už budu až do soboty sbírat síly… Už se těším. Doufám, že achilka bude držet.[/quote] Jedu se ženou jako doprovod. Doufám, že se potkáme a bude čas trochu pokecat. Sháním co nejvíce osobních zkušeností z achilovkama a z toho jak jsem pročetl fórum, budeš asi nejzkušenější kapacita.
Štěpánovice
VanaXXL 15.09.2009 05:28:48
Jasně, zůstanu až do neděle, takže pokud Ty nebudeš spěchat, čas na pokec určitě bude. Bohužel v mém achilovkovém know-how jsou v daleko větší míře zastoupené informace jak achilku zničit než jak ji vyléčit .
keramik 15.09.2009 07:12:54
[quote=Kydy][quote=VanaXXL]Zítra poslední „rychlý“ kopce, pozítří lážovka na rovince a pak už budu až do soboty sbírat síly… Už se těším. Doufám, že achilka bude držet.[/quote] Pamatuješ minulý rok? Byl jsi lazar se zádama a nemohl jsi se zúčastnit. Letos Ty jo a já ne. Z toho prvního mám velkou radost Ve čtvrtek jdu na artroskopii. Navrhuji příští rok společnou účast .
Přeji Tobě i všem krásný závod! Pokud budu schopen a bude dobrý počasí, tak budu u benzínky v Manětíně držet všem palce a trochu fotit, tak se nazapomeňte řechtat [/quote] Kydy,tak jsi se tomu „šťourání“ v kolínku nevyhnul.Snad se to povede a budeš moci brzy poklusávat. Nechceš vzít v sobotu do Plas?Stejně přes Manětín pojedu.Benzinku tam sice máte hezkou,ale v centru dění bys to měl lepší.
Sokolov
koyama 15.09.2009 12:13:38
[quote=VanaXXL]Jasně, zůstanu až do neděle, takže pokud Ty nebudeš spěchat, čas na pokec určitě bude. Bohužel v mém achilovkovém know-how jsou v daleko větší míře zastoupené informace jak achilku zničit než jak ji vyléčit .[/quote] Teď ještě abych Tě poznal. Poběžíš s těma plechovkama? :lol:
Štěpánovice
VanaXXL 15.09.2009 14:59:31
To není špatnej nápad. Poznáš mě snadno, měřím dva metry a ač relativně mlád, obyčejně nacházím útočiště v zadní části peletonu. Takovejch nás tam asi moc nebude.
Praha
anajpo 16.09.2009 07:34:00
Ahojky!
Nejedete někdo v sobotu 19.9. ráno z Prahy na Baroko maraton a měli byste jedno místečko v autě? Na benzín samozřejmě přispěji. :) :) :)
Praha
Lovec 19.09.2009 20:50:19
Super závod, super organizace. Parádně jsem si to užil. A že se tam nedaj udělat rekordy? Já si vylepšil svůj osobáček v půlmaratonu o 12 sec Ale že ho zlepším v cross půlmaratonu jsem fakt nečekal
Chebsko
R V M 20.09.2009 08:28:29
Musím potvrdit chválu na Baroko Maraton v Plasech… Osobák na 1/2 jsem si tam včera také zlešil, a to dokonce o 7 minut! Vždy jsem si myslel, že nemám rád cross a výběhy do kopců.. To se sice potvrdilo, ale lidi: jak mě to běželo z kopce, to bylo neskutečné… Oproti letošnímu 1/2PIM jsem byl dokonce o 13 minut rychlejší… Tak mě napadá: měřila trať opravdu 21,1 km?
Zpět k závodu. Zaparkování v pohodě, vyzvednutí startovní tašky 2 minuty, startovní číslo se jménem(!), čip oproti avizovaným 200 Kč zapůjčen zadarmo („věříme ti“ . Start sice posunut o 15 minut, ale v tom krásném počasí to nevadilo..alespoň mě ne. Startovní pistole tentokrát vystřelila, jedno kolečko na Velké louce a vzhůru do prvního, nejdelšího stoupání… Počasí, terén, cesty, mostíky přes řeku Střelu, značení: vše na 1*. Občerstvovaček jsem napočítal na 1/2 maratonu minimálně 5; na všech voda, ionťák, banány, jablka, tatranka a mladá ochotná obsluha. Před cílem ještě jedno kolečko na Velké louce a v cíli vřelé přivítání, medaile, čaj, koláče atd. Možnost vysprchovat se v místním gymnáziu jsem přivítal, na mejdan jsem neplánoval zůstat, ale rum asi tekl proudem až do rána podle tradice.. Co říkáte, Plasští klubisté Jediné mínus: nezvyklé čipy s poněkud krkolomným uchycením pomocí elektr. pásky. Snad se to do příště změní.
Jinak velké díky, pokračujte, přijedu zas.
Štěpánovice
VanaXXL 20.09.2009 10:39:02
Doufal jsem, že v Plasech bude pohoda a hezky, a to se taky splnilo vrchovatou měrou. Organizaci nebylo co vytknout. Organizátoři pořád dokazovali, že udělají ve všem pro účastníky o krok až dva víc než by museli. Závěrečná veselice taky supr sranda. Mnohokrát děkuji, za rok mě tam máte zas .
Praha 4
Dav 20.09.2009 11:05:17
Nádherná příroda, dobře zásobené občerstvovačky s ochotnou obsluhou, bezchybná organizace, perfektně značená trať, možnost si hrábnout až kamsi ke dnu, což se mi vcelku zdařilo:-) ..ten výše zmiňovaný čip nijak nepřekážel, prostě jsem to nějak namotal mezi tkaničky a více neřečil ..se sprchama jsem to nějak nezvládnul, nebyla energie se na něco ptát či kamsi chodit, vše jsem vyřešil u vodovodníhzo kohoutky na WC ,,,jedině snad vadila moc hlasitá muzika na plácku před podiem, ale nechci být rejpal a cimprlín.-), takže organizátorům moc díky
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.