Černošice - Radotín
Daphne 17.06.2009 09:09:29
Ahojda, není tu mezi Vámi někdo, kdo běhá pravidelně trasu Černošice – Radotín (nebo obráceně kolem Berounky?
c.1 18.06.2009 21:26:31
no beham radotin-cernosice-radotin tak 3× tydne po ranu, ale reknu to uprimne, zatim to nejni na nejakej sparing beh ( i kdyz se musim pochvalit, jde to nahoru :) ), dobre se tu beha radotin-trebotov-solopisky-cernosice-radotin ( to je nejakejch ±14 clenite), v pripade rozjeti se pak nahoru na roblin nebo ze solopisk nahoru na vonoklasy, ale to uz s par chodeckejma prestavkama, pres to zatim nejdu, nicmene planuju tak nejak do pulky leta nabrat kondiciu, tak snad pak :)… i kdyz to pisu s predpokladem ze bud nekoho hledas na sparing nebo hledas trasy nebo tak neco…
PetKo 19.06.2009 09:05:56
zdravím vás krajania..:) my beháme cernosice – dobrichovice – vsenory – cernosice …okolo Berounky. Uz dlho sa chystam na Cernosice – Radotín ale este k tomu nedoslo:)
Daphne 20.06.2009 18:01:15
Ahoj, sparing tak uplne nehledam, jsem solovy bezec a sportovec a nejlip si to uziju sama jen jsem chtela vedet, jestli tu je nejaky krajan no a taky ze nemam uplne zemerenou trasu a zajimalo by me, kolik je to tak cca kilometru (od lavky v cernosicich k lavce v radotinu a zpet), takze jestli mi poradite, byla bych moc vdecna. Jinak musim rict, ze trasa kolem Berounky je fakt nadherna a beha se tam skvele, jenom obcas ty mouchy teda nic moc. Takze behu zdar
c.1 21.06.2009 14:04:13
:) no jestli behas jako ja po jedny strane tam a po druhy zpatky,tak je to ± 9kilometru, cesta to nadherna sice je, ale obcas by mohl nekdo posekat kytky co lezou do cesty, to celkem dost prekazi,kdyz se tahne pesinka deset cisel siroka, jinak nemam vyhrady…a este tam clovek (aspon na strane k lipencum) nikoho moc nepotka…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.