Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Bolest zad při běhu

Bolest zad při běhu

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Sylvie žena 03.06.2009 20:37:14

Dobrý den, při běhu mě bolí svaly na pažích, svaly krční páteře a horní poloviny zad (naopak svaly na stehnech necítím). Co můžu dělat špatně? A co mám dělat pro to, aby mě tonebolelo? Taky mám omezenou pohyblivost v kotnících díky vroz.ortoped vadě a násl. operaci. Děkuji za reakce.

Praha

Celkem 1684 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:40 (2009)
půlmaraton: 1:34:47 (1970)
maraton: 3:48:51 (2009)

Lovec muž 03.06.2009 21:28:25

Ahoj, možná běháš moc napjatě. Zkus se při běhu uvolnit. Snaž se běžet co nejvolněji. Mě ale také svaly na rukou a horni polovině zad bolí, hlavně při delších bězích. U mě osobně si myslím, že to ochabnutým zádovým svalstvem. Mám v plánu si koupit knížku Kompenzační cvičení a podle ní zkusit posílit hlavně horní polovinu těla. Možná by to mohlo pomoci i tobě

Motto: Smile, breathe and go slowly

BRED muž 04.06.2009 07:35:35

Právě řeším úplně stejný problém. Při běhu mi" trne" šíje a trapézové svaly. Zjistil jsem, že běhám v mírném předklonu a tlačím ramena nahoru. Snažím se to odnaučit, ale není to tak jednoduché a mám s tím docela problém. Je to teda hlavně asi v tom držení těla.

Motto: Kdyby byla na olympijských hrách někdy disciplína "spaní", pokusím se o zlatou. rf.
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.