kdy behat?
Dan86 04.05.2009 18:26:42
Zravim, zacinam s behanim (beham dva tydny 5× tydne po 50 minutach – vzdycky jsem sportoval, tak s tim nemam problem) a potreboval bych poradit, kdy behat. Pracuju jako krupier a makam jen v noci, takze obvykle koncim kolem pate nebo sedme. Zkousel jsem behat rano po praci, ale to mi moc nesedelo, telo je prece jen unavene no a jit behat pred praci bylo pro me jeste horsi, kdyz clovek potom celou noc stoji na nohach. Posledni jidlo, ktere v noci mam je kolem jedne rano a je to vicemene jako obed, mozna kdybych dal potom jeste nejakou svacinu, tak bych necitil takovou unavu a dalo by se pak behat. Muzete mi poradit, jak to resite vy, jestli pracujete v noci? Jinak behani me strasne bavi a na podzim bych chtel zkusit maraton, tak snad to vyjde. Dik za tipy
Manětín
Kydy 04.05.2009 22:24:15
Jasná sázka na třináctku… Po práci si dopoledne pospíš, kolem dvanácté lehká snídaně a v jednu vyběhneš. A před prací si můžeš ještě hodinku poležet. To zrovna mě velmi pomáhá. Stane se, že jdu večer na volejba a ještě před tím si dám 10 km. Pokud doběhnu a hned vyrážím na volejbal, tak jsem běkně zničenej. Když tam dám hoďku v poloze lwežmo, je to v pohodě. To mám pak pocit, že ten běh stále pokračuje.
Takže zkus vybíhat v jednu či ve dvě a večera budeš zase fit… můj názor. Třeba poradí někdo něco jiného.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.