Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Jak natrenovat bez trenovani?

Jak natrenovat bez trenovani?

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Brno, aktuálně Japonsko

10 km: 0:49:57 (2007)
půlmaraton: 1:46:36 (2008)

helusha žena 05.03.2009 05:37:37

Ahoj, doufam, ze titulek zaujme natolik, abyste mi poradili a odpovedeli. za necele 3 tydny (22.3.) chci bezet tokijsky marathon. beham cca 3 roky a tohle bude muj druhy marathon vubec. priprava byla poctiva, od ledna cilena na cas 4:00. bohuzel me ted na 3 tydny vyradila bolava noha (oblast nad kotnikem na vnitrni strane). o bolesti diskutuju uz v rubrice bolest, ale to asi nevyresim. marathon chci bezet na 100% za jakykoli cas, proste to prekousnout. mate nejaky tip, jak natrenovat, tak aby se noha zvladala stale trochu lecit? chodim jen plavat, ale udelam cokoli :) diky. helena

Praha 4

10 km: 0:00:00 (2024)
půlmaraton: 1:31:35 (2010)
maraton: 3:33:35 (2010)

cosanostra muž 05.03.2009 19:45:04

Ahoj. Ja mam podobny problem. Trenuju na Pim v Praze a stale laboruju se zranenima. Nejdriv me bolely vnitrni strany lytek(asi tam co tebe), pak prisly kolena, ted leva achylovka. Nejsem odbornik abych ti poradil, ale takovy paradox je, ze kdyz beham tak to boli min, nebo bolest ustoupi po case. Dneska sem dal 20km a prekvapive i kdyz me pri chuzi dost boli achylovka, tak pri behu skoro vubec. Ja vim, nemelo by se behat pres bolest, ale me to neda. V pondeli jdu k fyzioterapeutovi, tak mi to snad sesteluje. Zajdi taky, nebo aspon masaze.

Motto: No pain - no gain

Bratislava

Celkem 78591 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:21:58 (2009)

Pranjal muž 06.03.2009 14:10:30

No s tréningom bez tréningu ti nepomôžem, ale určite by som ti odporučil vyskúšať si nejaký dlhší beh, aby si zistila, či to vôbec zvládneš. Môže sa stať, že pri dlhšom behu sa bolesť zhorší natoľko, že nebudeš schopná pokračovať. A je lepšie to zistiť skôr, ako sa potom na maratóne zničiť. To by ťa mohlo odstaviť na dlhšiu dobu. Neviem presne, aký problém s tým kotníkom máš, ale skús si ho možno spevniť obväzom. Ale nie moc silno, niekedy aj trocha pomôže.

Přibyslav

Celkem 3720 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:34:58 (2008)
maraton: 3:29:46 (2008)

martin kamarad muž 13.03.2009 14:16:45

Zdravím, před prvním maratonem, jež jsem běžel jsem nemohl asi 4 týdny běhat – byl jsem v lázních se synkem měl naběháno cca 150 km, ale při hlídání jsem se prostě nemohl uvolnit. Takže jsem každý den chodil ostrou chůzí s kočárem na Černou horu a dolů. Po tomto období ještě asi 50 km běhu a pak maraton cca 3:49. Takže vřele doporučuji rychlou chůzi do kopce – třeba se zátěží jako je kočár alespoň hodinku deně. U chůze se dají celkem dobře eliminovat zdravotní problémy. A jestli jsi ta Helča, co si myslím, tak pozdravuj Jirku.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.