Slávečkova muka
Slavecek 01.03.2009 14:09:07
Snad se nikoho nedotknu, když prohlásím, že mi občas vadí běhat. Před nějakým časem jsem bez sportu nemohl vydržet. Triatlon byl pro mě vším! Pak začali moje studentská léta na VŠ a postupem času jsem se vypracoval ze 75 kg až na úctyhodných 90 kg :( Proto jsem se před 3 lety rozhodl, že s tím musím něco udělat. S kolegou z práce jsme se vsadili o účast na PIM 06. Začal jsem pravidelně běhat a k mému údivu to šlo celkem snadno. Nohy zatěžkané desítkami kilometrů z předchozích tréninků v dospívání, mě pomohli k tomu, že jsem zaběhl 2:09! Sice to nebyla žádná procházka růžovou zahradou, ale dokázal jsem to! Co myslíte, že se od té doby stalo … Zase jsem do toho spadnul a přestal se takřka hýbat, díky své profesi (celý den na židli a večer autem domů). A protože mi celé okolí neustále naznačuje, že bych se měl do toho znovu upřít, neodolal jsem a slíbil všem blízkým, že opět zkusím PIM 09. Jenže jak šel čas, říkal jsem si: „… do března času dost“. A najednou jsem zjistil, že březen je tady a já celkově neuběhnul ani těch 21 km! Nevím, jak vy, ale moje trpělivost s mou leností je u konce. Začínám prostě pravidelně běhat. Zatím jen pomaloučku, ale věřím, že to za těch 28 dní dám. Asi to budou na PIM 09 neskutečný muka, ale věřím, že to zato bude stát. A protože každý potřebuje podpořit, budu rád, pokud mi svou podporu poskytnete i vy :) Tak mi dejte vědět, zda letošní PIM 09 dám nebo ne! Já se s Vámi nakonec o všechno podělím, protože bych rád, aby i tohle byla motivace proto ty z Vás, kteří jsou stejně „líní“ jako jsem já.
HaEr 01.03.2009 16:43:49
Nechápu tvoji motivaci, když necheš běhat, tak neběhej, sorry ale musel jsem to tak napsat. Třeba ti to otevře oči, začneš se víc nenávidět a a budeš víc makat
Slavecek 01.03.2009 22:53:41
Máš pravdu, že to zní hloupě … Myslel jsem to tak, že je těžké přemoct vlastní lenost a začít pravidelně běhat.
Štěpánovice
VanaXXL 02.03.2009 05:22:58
Pokus si dal PIM za 2:09, tak to seš dobrej střelec. Nebyl to spíš půlPIM? Samozřejmě držím palce, ale to co děláš mně připadá špatně. Seš na nejlepší cestě si to běhání ještě víc znechutit. Bejt Tebou, tak si v klidu běhám a někdy na podzim se půjdu proskotačit na nějakej jinej půlmaraton. A místo neskutečnejch muk to bude spíš sranda.
Praha 4
Dav 02.03.2009 08:13:59
„…neodolal jsem a slíbil všem blízkým, že opět zkusím PIM 09..“
No, všici jsme tu pochopili, že se jedná o 1/2 maratón…a pokud jsi dal slib, tak to by jsi měl dodržet…, svoji lenost si vyžereš na trati,.. držím palce, aby to dobře dopadlo a zároveň se těším až se podělíš, jaké to bylo:-)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.