Suunto foot pod
vaaclav 10.02.2009 12:14:15
Zdravím! na webu jsem koukal, že foot pod je k dispozici ve dvou provedeních, buď jako jednoduchý obdélník nebo model ve tvaru husitské pavézy. Liší se nějakým způsobem? Kdyby ano, tak jakým? a kterému modelu dát přednost?
Díky za odpověď, Václav
nofingers 12.02.2009 00:11:58
Ahoj, momentalne pokud vim je k dispozici k aktualnim sporttesterum z treninkove rady Suunto (tzn. t3c, t4c a t6c) v nabidce jen jeden model foot PODU a to tento http://www.suunto.cz/index.php?…. Druhy model (obdelnikovy), je pouzivany pro starsi sporttestery (t3,t4 a t6), kterym se ukoncila jiz vyroba a jsou mimo produkci, ale samozrejme v CR jsou jeste k dostani…Jaky sporttester Suunto vlastnis? Pokud z rady t3c, t4c nebo t6c urcite je lepsi k nemu poridit jiz vyse zminovany, v nabidce Suunto aktualni foot POD http://www.suunto.cz/index.php?…. Je vybaven jiz plochou a lehci baterii (starsi model fungoval na mikrotuzku), proto je take lehci vazi 27 gramu oproti 45 gr u starsiho foot PODU, a take je mozne, ze bude po technicke strance nejak upgradovan a tim padem kvalitnejsi, ale to je otazka pro povolanejsi.......mozna nedas nic za to, kdyz napises primo vyhradnimu distributorov Suunta, jejich stranky jsou Suunto.cz, tam najdes vse podstatne vcetne kontaktu......
vaaclav 13.02.2009 13:21:19
Zdravím!
díky moc za vyčerpávající odpověď! Mám T4, ale jestli jsou „starší“ nebo „novější“…mno jsou koupeny cca 2 roky dozadu v ČR, tak nevím…každopádně hádám, že s tím novějším lehčím typem budou kompatabilní:)
Hazkej wkd a běhu zdar:)
Kroměříž
TonBar 13.02.2009 17:19:57
K T4 (duben 2008) mam asi dva týdny foodpod (ten novější typ) a jsem nadšený. Meri vzdalenost, rychlost – ted mam pocit, ze beham s nekym a baví mě zkoušet různá tempa a sledovat co na to telo. Beh je ještě zabavnější. Radím běž do toho.
nofingers 13.02.2009 23:49:07
Ahoj, pokud mas t4 koupene 2 roky zpet, je to urcite starsi model sporttesteru (t4c je v prodeji na uzemi CR myslim od cervence 08). Jestli jsou starsi t4 kompatibilni i s novejsim foot PODEM se 100 % urcitosti nevim, ale predpokladam, ze by s tim nemel byt zadny problem. Jak jsem psal, nejlepsi se zeptat vyhradniho dovozce a nebo vubec nejlepsi vyzkouset v prodejne nebo u nekoho kdo foot POD ma.....a ted se divam, ze TonBar ti v podstate odpovedel: vlastni t4 od dubna 08 (to by mel byt take starsi model) i s novejsim foot PODEM a funguje, takze asi bez problemu.....
bazaji 20.02.2009 09:20:02
Ahoj mám starší Food pod a občas dělá problémy tím, že se při běhu vypne, i když je dobrá baterka. Nevím čím to je jestli tam má větší vůli nebo co. Takže řešení s plochou baterií bude asi lepší. Jinak naprostá spokojenost. Pokud si ho správně zkalibruješ bude měření opravdu přesné.
Robbik 10.03.2009 00:18:50
mám starší T4, koupena v unoru 2008 v Singapuru a funguje bezchybně s novým foot podem.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.