Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Běh se zachováním proporcí těla

Běh se zachováním proporcí těla

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

frantisek.sidak muž 01.10.2008 20:45:19

Ahoj, můj první příspěvek taky, tak doufám že není moc naivní. :-) Narazil jsem na knihu „za 100 dní na maraton“ a potřebuju poslední věc.

Když koukám po běžcích na dlouhé tratě, většinou to jsou takoví hubeňouři s tyčkama místo rukou. Podle příspěvků tady to vypadá, že by to mohl být záměr běžců co to myslí opravdu vážně.

Jde mi o to, že bych chtěl (dřív nebo později) zaběhnout i maraton, ale běhat chci jen pro radost a kondici. Nechci tomu přizpůsobovat postavu (od přírody jsem ramenatej a svalnatej, a tak nějak mi to vyhovuje).

Otázka: Je možný dlouhodobě pravidelně běhat (3× – 4× týdně) a přitom si nechat svojí přirozenou postavu? Nejsem atypickej, jen nechci shazovat svaly. Co pro to mám dělat?

Díky předem za odpovědi, Fanda

Česká Lípa

Celkem 299 km
Minulý měsíc 0 km

Komik1000 muž 01.10.2008 22:27:45

Tak k tomu pravidelnýmu běhání i pravidelně jez. Úměrně k výdeji. Pokud poběžíš něco delšího tak si dej i nějakej sacharid na cestě.

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 02.10.2008 08:10:33

Pokial budes pravidelne a spravne jest a pridas k tomu aj nejake to posilovanie, tak pri tom pocte treningov tyzdenne, co pises, Ti postava vychudnutych vytrvalcov nehrozi. Jednak by si musel byt geneticky somatotyp na vyhubleho vytrvalca (ked si skratka ramenaty, tak ruky ako tycky mat nebudes, ani ked budes behat 150km tyzdenne) a jednak by si musel o mnoho viac behat. Ti, co maju take ruky, ako tycky, behaju 2–3× DENNE (nie tyzdenne), a Tvoju tyzdennu kilometraz zvladnu za 1,5 az 2 dni… Jedine, co Ta asi neobide, je urcite vyrysovanie postavy, pokial budes mat spravny jedalnicek. Opticky Ta teda bude o trosku menej, ale asi to bude aj lepsie vypadat :)

frantisek.sidak muž 03.10.2008 17:40:15

Díky, tak to jste mě uklidnily. :-)

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.