Návrh na změnu názvu vlákna
makoshark 11.09.2008 22:29:24
Jen takový detail- co změnit jméno vlákna „Triatlon trénink“ na víc české „Triatlonový trénink“?;-) Když už tu jsou i „Triatlonové závody“…
Praha
Radek Narovec 11.09.2008 22:33:27
hotovo
Raškovice okr. FM
minusak 27.10.2008 15:53:01
Já bych navrhoval vznik skupiny vláken: Společný běh. Protože v tom oddíle (skupině) běžecký tréning vznikají neustále nová a nová vlákna typu: zítra večer v Troji, pozítří ráno ve Hvězdě atd. Běžecký tréning byl vždy nosným tématem tohoto Webu a nezaslouží si být zaplavován neustálými výkřiky: Nechci běžet sám.
Valašské Meziříčí
Tečko 28.10.2008 17:31:16
[quote=minusak]Já bych navrhoval vznik skupiny vláken: Společný běh. Protože v tom oddíle (skupině) běžecký tréning vznikají neustále nová a nová vlákna typu: zítra večer v Troji, pozítří ráno ve Hvězdě atd. Běžecký tréning byl vždy nosným tématem tohoto Webu a nezaslouží si být zaplavován neustálými výkřiky: Nechci běžet sám.[/quote] Také bych se přidal k tomuto návrhu. Určitě by to nebylo od věci.
Praha
Radek Narovec 29.10.2008 18:54:15
ok, vytvořil jsem novou skupinu Společné tréninky a přesunul tam alespoň pár nejčerstvějších diskusí
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.