Delší běh a slabiny...
telkar 21.04.2008 17:30:25
Ahoj všichni, při delším (a svižném) běhu, řekněme nad 90 minut, se mi vždy odírají slabiny i vrchní část stehen. Běžecké trenky mám adidas, padnou velmi dobře. V lékárně mi poradili dětský pudr. Nicméně to žádný výsledek nepřineslo. Člověk se potí a kdy byl po půlhodině pudr, že… Určitě máte své zkušenosti… Díky za rady
Brno
rk 21.04.2008 17:35:52
Než pudr, radil bych vazelínu na místa, která se třou. V lékárně za pár kaček a potem se nesmývá. Pro obtížnejší případy náplati. Dost lidí používá krátké elasťáky místo trenýrek.
Praha 4 Háje
Pavel K. 21.04.2008 18:38:24
Přesně tak, já kvůli tomu běhám právě v krátkejch elasťákách.
Beroun
mirek hasal 21.04.2008 20:19:28
[quote=Pavel K.]Přesně tak, já kvůli tomu běhám právě v krátkejch elasťákách.[/quote] Nápodobně.
Žilina
Pefo 21.04.2008 22:55:12
Veľmi dobré skúsenosti som mával s obyčajnou modrou indulonou…Mazala dobre a vydržala dlho.
Štěpánovice
VanaXXL 22.04.2008 09:22:48
Jo, jo. Elasťáky Ti určitě pomůžou.
Praha 4
jirka.strang 22.04.2008 10:50:19
běhám v elasťákách taky, ale koukni po vazelíně, ta vydrží dlouho ( používají ji triatlonisti, vydrží i ve vodě ) jirka
Veselí nad Lužnicí
Dahid 22.04.2008 20:51:11
Souhlas, taky používám vazelínu z lékarny za cca 80 kč a sem nadmíru spokojenej. Stavy, kdy člověk dobíhal se sedřenýma stehnama a bál se udělat každej další krok jsou naštestí pryč. Mažu tím vnitřní části stehen a při delších bězích i bradavky. Doporučuji
Sokolov
koyama 22.04.2008 22:32:47
Asi není nad použití vazelíny. Od té doby, co mažu při delších bězích, nemusím už po doběhu chodit jak těhotnej kačer. Dost pomůže i kvalitní spodní prádlo. Tím chci říct, že odřeninám od obyč. bavlněných trenek (slipů) nepomůže sebekvalitnější svršek. Jo a na bradavky používám vazelínu taky.
erhard 23.04.2008 06:04:28
používám jelení luj z drogerie, běhám s ním maratony a bez problému.
České Budějovice, Bratříkov
fuji 24.04.2008 16:39:49
Tohle se mi stava pri delsich bezich. Je to dane tim, ze mas pomerne uzkou panev a vetsi svalovou hmotu na vnitrni casti stehen. Ty se pak trou a pali. Driv jsem behal ctvrtky a stredni trate. Zkousel jsem kde co, bohuzel nepomohla ani vazelina. Takze reseni na dlouhe trate a vyssi teploty je nekolik: 1) kratke elestaky, 2) pujcit si zenskou panev, 3) ubrat svalovou hmotu… Za 2) a 3) jsou samozrejme kraviny myslene se znacnou nadsazkou… Preferuju 1) Jinak pokud uz se spalis, doporucuji Calcium Pantotenat – super masticka obnovujici poskozenou pokozku. Za dva tri dny mam pryc i strupy.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.