vysoká maximální tepová frekence
Sagradin 16.03.2008 15:58:03
Ahoj, při dnešním závodu 7 km dlouhém, jsem si naměřila tep 240tep/min. Je mi 18 a trénuji 4krát týdně. Měřeno hodinkami Garmin. Zdá se mi, že je to moc vysoké, (chyba v hodinkách)? děkuji za odpověď. Hanka
Gino 16.03.2008 16:26:44
To je opravdu vysoke. Kdy ti tu hodnotu hodinky ukazovaly? Ja mam pri treninku vetsinou kolem 190–200 maximalku. Sice se nejedna o beh, ale je to taky makacka.
Brno, (Kroměříž)
Elvard 16.03.2008 16:52:42
Nekde musi byt chyba.
Kdyz mam senzor spatne nasazeny, tak mi taky nekdy ukazuje zajimave hodnoty. Ale staci s nim trosku pohnout a je vse v poradku.
Gino 16.03.2008 16:56:04
Ja pouzivam Polary a i ty pisou, ze se clovek musi pred tim zahrat, zpotit, nebo nejlepe po hrudni pas nanest na hrud trochu vody, aby se zlepsil signal… jinak to pry skutecne muze ukazovat hlouposti. A jeste me napadlo, ze pokud nemas kodovany prenos, tak tim spis to ukazovalo jeste vetsi hlouposti pokud jsi nekdy bezela ve skupince, tak to mohlo chytat jine signaly a dohromady to blbout.
ironman 16.03.2008 16:56:45
je to nesmysl, tipoval bych, ze ti nekdo „vlezl“ svym signalem do tveho a testr tak ukazal max. hodnotu, kterou muze ukazat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.