Londýnský maratón - stíhám?
Bukowski 04.03.2008 00:48:39
Dobrý den!
Na Extra.cz jsem úplnou náhodou narazil na Vaši bezva knihu v eletronický podobě. Jsem docela aktivní sportovec, hraju tenis, squash, myslím, že jsem docela v kondici, ale přesto nevím, jestli stíhám se pořádně připravit na to, abych zkusil uběhnout Londýnský maratón (pobývám zrovna v Londýně na stáži).
Co myslíte? Je to bláznivina, nebo se to dá?
Díky moc! Martin
Bukowski 04.03.2008 00:49:47
Jo a zapomněl jsem – běží se 13. dubna.
Štěpánovice
VanaXXL 04.03.2008 06:09:38
Mám pocit, že na Londýn je docela problém s registrací. Zkus tady trošku pohledat. Znám člověka (aktivního sportovce), co údajně dal maraton úplně z voleje bez tréningu. Ale dost to bolelo. Takže můj odhad je, že bys to s 6 týdny tréningu asi dal, ale zprotivil by sis běhání na hodně dlouho dopředu. Potrénuj půl roku a dáš ho někde jinde s prstem v nose.
Mato 04.03.2008 08:38:19
Na Londynsky maraton sa nedostanes. Registracia bola uzatvorena uz v oktobri minuly rok. Kazdy rok maju asi 8× tolko prihlasok, ako maju volnych miest. Takych ako Ty maju cele kopy. Mam to iste odporucenie- potrenuj aspon 9 mesiacov a vyber si iny- mensi maraton, kde das svoj debut.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.