Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Londýnský maratón - stíhám?

Londýnský maratón - stíhám?

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Londýn

Bukowski muž 04.03.2008 00:48:39

Dobrý den!

Na Extra.cz jsem úplnou náhodou narazil na Vaši bezva knihu v eletronický podobě. Jsem docela aktivní sportovec, hraju tenis, squash, myslím, že jsem docela v kondici, ale přesto nevím, jestli stíhám se pořádně připravit na to, abych zkusil uběhnout Londýnský maratón (pobývám zrovna v Londýně na stáži).

Co myslíte? Je to bláznivina, nebo se to dá?

Díky moc! Martin

Londýn

Bukowski muž 04.03.2008 00:49:47

Jo a zapomněl jsem – běží se 13. dubna.

Štěpánovice

Celkem 11490 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:13 (2011)
půlmaraton: 1:39:49 (2010)
maraton: 3:43:18 (2007)

VanaXXL muž 04.03.2008 06:09:38

Mám pocit, že na Londýn je docela problém s registrací. Zkus tady trošku pohledat. Znám člověka (aktivního sportovce), co údajně dal maraton úplně z voleje bez tréningu. Ale dost to bolelo. Takže můj odhad je, že bys to s 6 týdny tréningu asi dal, ale zprotivil by sis běhání na hodně dlouho dopředu. Potrénuj půl roku a dáš ho někde jinde s prstem v nose.

Motto: Life is too short to remove USB safely

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 04.03.2008 08:38:19

Na Londynsky maraton sa nedostanes. Registracia bola uzatvorena uz v oktobri minuly rok. Kazdy rok maju asi 8× tolko prihlasok, ako maju volnych miest. Takych ako Ty maju cele kopy. Mam to iste odporucenie- potrenuj aspon 9 mesiacov a vyber si iny- mensi maraton, kde das svoj debut.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.