Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Běžecká "poradna" panáčka Quida na idnes.cz

Běžecká "poradna" panáčka Quida na idnes.cz

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 26.12.2007 18:19:00

Dneska jsem náhodou narazil na něco, co se nazývá „Běžecká poradna panáčka Quida“ na idnes.cz. http://zdravi.idnes.cz/poradna.asp?… Píší, cituji: „Běh je snad nejpřirozenější sportovní aktivitou, přesto se k němu musí přistupovat s rozvahou. Jak správně běhat? Jak se vyhnout zraněním a jaké "dávky“ si nakládat?„ – budiž… a dále píší: "Ptejte se panáčka Quida, za nímž se skrývá zkušený běžec s mnoha kilometry v nohách.“ Nevíte náhodou o koho se jedná? Nakolik se jeho rady dají brát vážně atd…? Neskrývá se tam pod pseudonymem někdo z fóra nebo běhej.com?

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي

Doudleby nad Orlicí

Celkem 17409 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2007)
půlmaraton: 1:47:00 (2014)
maraton: 3:44:21 (2009)

Mira.B. muž 27.12.2007 00:40:15

Je nutno vzít v potaz, že se ale jedná o seriál více než rok starý. Dle mého názoru je (byl) za tímto článkem jeden z našich předních běžců, avšak vzhledem k duchu v jakém se celý tento „seriál“ nese, je zřejmé, že na něm zapracovali „odborníci na všechno“ z MF Dnes. Proto by možná bylo vhodnější, aby tady konkrétní jméno, či jména nepadala… Jinak ale pro lidi, kteří s během začínají, tápou a nemají kde čerpat informace jinde jsou to rady k nezaplacení.

Milevsko

Celkem 3094 km
Minulý měsíc 0 km

Řehoř muž 07.01.2008 12:31:33

Já jsem právě na základě toho seriálu na idnes začal s běháním. Ačkovlij já jsem rady tam napsané moc nerespektoval. Nakládal jsem si docela dost do těla, takže jsem za 3 měsíce skončil se zánětem achillovek. Ale k běhání jsem se po vynucených 3 měsících klidu vrátil a nelituju. Právě díky tomuhle seriálu, na jednom z bezesporu nejsledovanějších serverů, jsem objevil krásu tohodle sportu, k němuž bych se jinak těžko propracoval. Při každém z pokusů o běhání mě vždycky odradily prvotní problémy (bolest kolenou, bolest při dýchání, naprostá neschopnost uběhnout vcelku víc než 0.5km, atd.). Seriál totiž obsahoval cenné rady, které pomohly s překonáním prvotních obtíží, orientační tréninkové plány, ale hlavně je napsán v duchu, který povzbudí. I když mohou být rady tam poskytované (přefiltrované „odborníky z idnes“) třebas i diskutabilní, tak si myslím, že celkově bych tenhle seriál označil za velmi povedený… Dneska už sleduji rady tady na fóru a na behej.com :-))

Motto: Anima Sana In Corpore Sano -- V zdravém těle zdravý duch
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.