Praha Motol a okolí
Nymburk
dan67 07.12.2007 08:56:09
Ahoj, hledám spoluběžce na sobotu 8.12., téměř kdykoliv během dne na společný výběh. Místní terény neznám, tak někoho znalého ocením. případně nějaké tipy na pohodovou trasu se „startem“ co nejblíže motolské nemocnice, nechce se mi cestovat zpocený autobusy.
cca 10–15 km, tempo okolo 6,30 min/km, volný dlouhý běh.
Praha 4
jirka.strang 10.12.2007 10:32:44
Ahoj, bydlím v Řepích, a dlouhé běhy běhám stejně…pokud si nehledal jen na konkrétní datum, můžem běhat spolu častěji.....v týdnu mám tak 8–10 Km tak že klidne i v týdnu…okolí znám.....za tmy dávám přednost méně frekventovanému asvaltu, než lesu…pokud chceš, ozvi se ( strangmuller@atlantis.cz )…jirka
Duri 10.12.2007 22:13:49
Zdravim, ja byvam na Brevnove, Motolska nemocnica je len cez kopec. Behavat chodim bud na Ladronku alebo do parku Obora Hvezda. Oboje to je len 1 zastavku od nemocnice, zastavka Vypich. Z nemocnice je to do kopca, to mozes ist busom a naspat spoteny iba zbehnes dole brehom or tu jednu zastavku vydrzis aj spoteny a ludia okolo teba v buse tiez :) Na Ladronke je prijemny 3.3km okruh popri korculiarskej trati, asi 600m je to po asfalte, zvysok nejaka spevnena cesta, prijemny povrch. Vyhoda je, ze sa da behavat aj neskoro vecer, popri celej trati je osvetlenie. V Obore je to vsetko v lese, asi 2.8km okruh, bez akehokolvek osvetlenia. Odkruzis si, kolko chces.
Momentalne som mimo CR, ale aj keby som bol v Prahe, tak tempo 6:30 je pre mna pomale. Potreboval by som okolo 5:00, max 5:30. Ale na ladronke a hvezde je vzdy vela ludi, sam tam nebudes :)
Nymburk
dan67 11.12.2007 13:42:24
Ahoj, díky za tipy. Zvolil jsem variantu vyběhnout k hvězdě a tam jsem si dat čtyři kolečka na trati běhu 17.listopadu, aspoň jsem znal vzdálenost. Doběh jsem našel podle mapy a satelitních sn., od Motola do kopce k zahrádkám a tam po cestě.
Jinak k výběhům, když sloužím víkend (Pá a Ne) tak na volnou sobotu se domů nevracím (nymbruk), tak to je občas čas na běh. V týdnu vyjímečně, to spíš plánuju se konečně dostat do Stromovky za Milošem.
Pokud zase budu mít víkend tak se v tomhle vláknu ozvu. Mějte se.
Praha-východ
Vanda 04.01.2008 15:48:05
Kolem Motola se běhá hezky, závidím všem co tam bydlí nebo pracují! Ve Hvězdě je hodně běžců, dokonce se tam i scházejí (v neděli kolem 10hod před hlavním vchodem, byli taky i na vánoce a nový rok, to mi ale nevyšlo), a tak mi nejčastěji dělal společnost můj Polar 800, od vánoc i s GPS, takže vzdálenosti už tam znám také. V závěru a na přelomu roku, kdy jsem měla synáčka na chirurgii, jsem tam naběhala snad bezmála 150km, nejvíce 25 a 30, kdy byl malý (právě dvakrát) na sále. Vybíhala jsem snad každý den, kdy se mi podařilo domluvit hlídání se sestřičkami nebo někým z rodiny – měla jsem odtrénováno a ještě mi to v tomto ne moc lehkém období vyčistilo mozek. Prostě paráda, a určitě se to dá natáhnout ještě i do Šárky a dál.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.