Mizuno Wave Rider 8....kde v Praze?
Praha 4 - Háje
Tucnak 14.12.2005 13:00:04
Zdravím,
kde se dají sehnat tyto boty v Praze? Nějak na ně nemohu narazit. Pokud máte nějaký tip, sem s ním!
Díky moc
T.
Praha
PetrS 14.12.2005 13:07:49
Mizuna v Praze jsem viděl kdysi v Tesknu v Letňanech – myslim že sport Drapa. Ale jestli je mají i teď nevím
Praha 4 - Háje
Tucnak 14.12.2005 13:11:35
tam jsem byl včera. Měli pouze Atlantis..
i tak díky za info.
T.
Praha - Palmovka
Pubi 14.12.2005 15:20:22
Zkus se podívat do Melichar sportu v Dejvický pasáži nebo do nějakýho jinýho Drapa sportu – na Andělu nebo na Flóře. Nebo by je mohli mít i v Peksportu ve Vršovicích.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 14.12.2005 15:44:35
Já jsem je viděl minulé pondělí za 2290,– v Hervisu ve Šterboholích.
Praha 4 - Háje
Tucnak 14.12.2005 15:48:09
Rosťo díky, tomu se říká „stopa“ !
T.
Praha - Klánovice
Ondra1 15.12.2005 09:22:37
[quote=Tucnak]Zdravím,
kde se dají sehnat tyto boty v Praze? Nějak na ně nemohu narazit. Pokud máte nějaký tip, sem s ním!
Díky moc
T.[/quote] Zdar, jestli víš velikost (zkus si jakýkoliv Mizuna někde v krámě), může Ti je objednat náš dvorní dodavatel týhle značky – Miloš Škorpil. Když budeš mít zájem, pošli mi mail a já Ti na něj dám kontakt. Trvá to tak týden. Ondra
Praha 4 - Háje
Tucnak 15.12.2005 09:27:25
Ondro díky moc, už mi to psal Rosťa… Já si je ještě musím někdy v klidu vyzkoušet. Mám v plánu si zkusit ještě nějaké Asicsy.
V otmhle předvánočním zmatku ale nevím, jak a kdy se zadaří :-/
Díky moc za nabídku.
T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 15.12.2005 09:33:27
[quote=Ondra][quote=Tucnak]Zdravím,
Díky moc
T.[/quote] Zdar, jestli víš velikost (zkus si jakýkoliv Mizuna někde v krámě), může Ti je objednat náš dvorní dodavatel týhle značky – Miloš Škorpil. Když budeš mít zájem, pošli mi mail a já Ti na něj dám kontakt. Trvá to tak týden. Ondra[/quote] Já kupoval od Miloše jedny Mizuna v červenci (byly za 1500,–), tak si chci objednat nové. V těch starých mám naběháno skoro 2000km, takže je nejvyšší čas je vyměnit. Achylovku má člověk jenom jednu na každé noze …
Praha - Klánovice
Ondra1 15.12.2005 10:05:41
Jinak se daj asi objednat i tady:
http://www.tvujsport.cz/…rider-8/544/
Mirku, seš si jistej, že v tom Hervisu stojej tolik, kolik píšeš? A jsou to určitě Rider 8??? Jestli jo, tak pro ně hned běžim!!! Já je kupoval na jaře za 2990,– a maj už dost přes dva tisíce, takže bych už taky přezul (tý látky nahoře už neni ani polovina – no je to jak cedník). Na zimu mam sice NB, co jsem vyhrál v Kladně, ale v lepších botech, než Mizuno Rider 8 jsem ještě neběhal, takže půjdu do vyzkoušný jistoty.
BTW, Tučňáku, gratuluju k rozhodnutí, tyhle botky jsou fakt bezv adný:)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 15.12.2005 10:13:28
[quote=Ondra]Jinak se daj asi objednat i tady:
Mirku, seš si jistej, že v tom Hervisu stojej tolik, kolik píšeš? A jsou to určitě Rider 8??? Jestli jo, tak pro ně hned běžim!!! Já je kupoval na jaře za 2990,– a maj už dost přes dva tisíce, takže bych už taky přezul (tý látky nahoře už neni ani polovina – no je to jak cedník). Na zimu mam sice NB, co jsem vyhrál v Kladně, ale v lepších botech, než Mizuno Rider 8 jsem ještě neběhal, takže půjdu do vyzkoušný jistoty.
BTW, Tučňáku, gratuluju k rozhodnutí, tyhle botky jsou fakt bezv adný:)[/quote] Tak tahle značka „Mizuno Wave Rider 8“ to asi nebyla. Přiznám se, že ani nevím, v čem běhám. Miloš mluvil nejdříve o ceně okolo 3000,– nakonec z toho byla polovina, tak jsem neprotestoval, po značce blíže nepátral.
Praha 4 - Háje
Tucnak 15.12.2005 10:35:48
[quote=Ondra]Jinak se daj asi objednat i tady:
BTW, Tučňáku, gratuluju k rozhodnutí, tyhle botky jsou fakt bezv adný:)[/quote] Do toho Hervisu se chi jet taky mrknout. Pokud by setam už někdo dostal, dejte vědět, jaká mají ještě čísla.. Díky
T.
Praha - Klánovice
Ondra1 16.12.2005 09:32:25
[quote=Tucnak][quote=Ondra]Jinak se daj asi objednat i tady:
BTW, Tučňáku, gratuluju k rozhodnutí, tyhle botky jsou fakt bezv adný:)[/quote] Do toho Hervisu se chi jet taky mrknout. Pokud by setam už někdo dostal, dejte vědět, jaká mají ještě čísla.. Díky
T.[/quote] Zdar, tak v Hervisu ve Štěrboholích je maj, stojej 2.499,– (původní cena 3.290,–). Včera jsem tam viděl velikosti 40, 42, 42–1/2, 44, 44–1/2, 46, 46–1/2. čus bus
Praha 4 - Háje
Tucnak 16.12.2005 09:37:27
Skvělé!
Díky za zprávu!
T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 16.12.2005 14:20:38
[quote=Lubosh][quote=Ondra]V lepších botech, než Mizuno Rider 8 jsem ještě neběhal[/quote] Uvidíš, až vyzkoušíš Mizuno Creation 6:-)[/quote] A jak se mezi sebou (kromě ceny) liší?
Praha - Klánovice
Ondra1 16.12.2005 14:43:00
[quote=Lubosh][quote=Ondra]V lepších botech, než Mizuno Rider 8 jsem ještě neběhal[/quote] Uvidíš, až vyzkoušíš Mizuno Creation 6:-)[/quote] Tak to Ti rád věřim hochu, ale ty teda stojej pěknou bambeřici, pokud vim :) :) :)
Praha - Klánovice
Ondra1 16.12.2005 14:44:03
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Lubosh][quote=Ondra]V lepších botech, než Mizuno Rider 8 jsem ještě neběhal[/quote] Uvidíš, až vyzkoušíš Mizuno Creation 6:-)[/quote] A jak se mezi sebou (kromě ceny) liší?[/quote] Myslim, že jsou minimálně o litr lepší
Praha 4 - Háje
Tucnak 17.12.2005 12:39:13
Všem díky za tipy! V Hervisu jsem si dneska Mizuna Wave Rider 8 koupil!
Paráda.
T.
Praha - Klánovice
Ondra1 19.12.2005 09:57:14
[quote=Tucnak]Všem díky za tipy! V Hervisu jsem si dneska Mizuna Wave Rider 8 koupil!
Paráda.
T.[/quote] Ty sou, co ? :)
Praha 4 - Háje
Tucnak 19.12.2005 11:11:30
[quote=Ondra][quote=Tucnak]Všem díky za tipy! V Hervisu jsem si dneska Mizuna Wave Rider 8 koupil!
Paráda.
T.[/quote] Ty sou, co ? :)[/quote] No jéééje!!
dík
T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 14.05.2006 17:55:51
[quote=sam][quote=Lubos M]vlado: taky jsem si vzal nový boty(běžel jsem v nich jen dva závody na 10km) a taky jsem dospěl ke stejnému poznání :)[/quote] Já jsem také zariskoval a vzal si nové Mizuno Revolver 3, ve kterých jsem se šel ve čtvrtek proběhnout. Protože mi seděly výborně a necítil ani náznak problému, obul jsem je i kvůli lepšímu tlumení než z mých již trochu vypráskaných NB kvůli chronicky bolavým zádům. Musím říct jediné. SKVĚLÉ. Sedí, tlumí, žádný otlak, žádný puchýř. Miloš Škorpil mi dobře poradil, DÍKY.[/quote] Já běžel 8. marathon ve stejných NB (mám je pouze na závody), a taky asi musí změnit značku k těm Mizuno, v kterých běhám tréninky. Doma málem omdlévali, když viděli ten můj černý palec na levé noze. Ale to bylo možná spíše o číslo většími ponožkami a množstvím vody, kterým jsem se na občerstvovačkách poléval. Nechám si poradit od Miloše i o těch botách …
Praha 9
Lubos M 14.05.2006 22:22:27
[quote=Mirek Kostlivý][quote=sam][quote=Lubos M]vlado: taky jsem si vzal nový boty(běžel jsem v nich jen dva závody na 10km) a taky jsem dospěl ke stejnému poznání :)[/quote] Já jsem také zariskoval a vzal si nové Mizuno Revolver 3, ve kterých jsem se šel ve čtvrtek proběhnout. Protože mi seděly výborně a necítil ani náznak problému, obul jsem je i kvůli lepšímu tlumení než z mých již trochu vypráskaných NB kvůli chronicky bolavým zádům. Musím říct jediné. SKVĚLÉ. Sedí, tlumí, žádný otlak, žádný puchýř. Miloš Škorpil mi dobře poradil, DÍKY.[/quote] Já běžel 8. marathon ve stejných NB (mám je pouze na závody), a taky asi musí změnit značku k těm Mizuno, v kterých běhám tréninky. Doma málem omdlévali, když viděli ten můj černý palec na levé noze. Ale to bylo možná spíše o číslo většími ponožkami a množstvím vody, kterým jsem se na občerstvovačkách poléval. Nechám si poradit od Miloše i o těch botách …[/quote] taky si myslím, že velký vliv můžou mít špatné ponožky. triatlony běhám(nejdelší měl běh 20km) vždy bez ponožek a puchýře nikdy nemám, možná zkusím další maraton taky bez ponožek
sam 15.05.2006 09:42:00
[quote=Lubos M]taky si myslím, že velký vliv můžou mít špatné ponožky. triatlony běhám(nejdelší měl běh 20km) vždy bez ponožek a puchýře nikdy nemám, možná zkusím další maraton taky bez ponožek[/quote] Triatlony včetně dlouhých (3,8–180-maraton) jsem kdysi celé absolvoval vždy bez ponožek bez problémů. První asi dva maratony ve veteránech také, pak jsem začal používat ponožky a ustálil se na takových těch nízkých těsně nad botu. I když jsou mokré, nehrnou se a nedělají mi problémy.
petrp 15.05.2006 12:08:14
[quote=Lubos M][quote=Mirek Kostlivý]Já běžel 8. marathon ve stejných NB (mám je pouze na závody), a taky asi musí změnit značku k těm Mizuno, v kterých běhám tréninky. Doma málem omdlévali, když viděli ten můj černý palec na levé noze. Ale to bylo možná spíše o číslo většími ponožkami a množstvím vody, kterým jsem se na občerstvovačkách poléval. Nechám si poradit od Miloše i o těch botách …[/quote] taky si myslím, že velký vliv můžou mít špatné ponožky. triatlony běhám(nejdelší měl běh 20km) vždy bez ponožek a puchýře nikdy nemám, možná zkusím další maraton taky bez ponožek[/quote] Můj názor je, že černé nehty na palcích nezpůsobují boty, ale běžec sám. V závěru maratonu vyvíjíš extrémní úsilí celým tělem včetně palce u nohy a ten velký tlak palce na botu způsobí výron krve pod nehet.
ale třeba nemám pravdu…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.