časopis + termínovka
Prostějov
draver 06.12.2005 20:26:26
Myslím, že kdysi jsem viděl na stránkách www.beh.cz něco jako možnost objednat si časopis tuším Běhy mimo dráhu, jehož součástí byla i termínovka. Rád bych věděl, zda někdo z Vás tento časopis odebírá a zda má pro mě význam si ho objednat. A co termínovka, kolik je v ní uvedeno závodů?
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 06.12.2005 20:33:05
V časopise jsou výsledky všech závodů, i těch, co nejsou na Síti. V termínovce jsou na celý rok závody, které můžeš vidět na www.spanker.cz jen měsíc dopředu.
Prostějov
draver 06.12.2005 22:12:56
Mě by zajímalo, jak moc je ta termínovka podrobná. Rád bych si tam našel nějaké závody v Olomouckém kraji, ale nevím jestli se tu běží něco dost významného na to, aby to uvedli. Jak si ten časopis můžu objednat?
Prostějov
draver 07.12.2005 06:44:11
[quote]Je dost podrobná, počítám tak 800 závodů. Jsou tam velké akce, ale i kdejaký vesnický pouťák s 15 běžci. Samozřejmě ze všech regionů. Nemusíš mít strach, že tam nebude nic z Olomouce a okolí – spíš budeš překvapen, kolik tam toho najdeš.[/quote] To jsem chtěl slyšet. Byl jsem totiž překvapen, jak špatně se informace schání po internetu. Spousta stránek je zastaralá nebo neaktualizovaná. Někteří o netu snad ani neslyšeli. Jsem si jistý, že v mém okolí je spousta závodů, o kterých ani nevím. Tak díky!
Pečky
Ttiimm 07.03.2006 07:48:38
Přišla vám už Termínovka? Touhle dobou obvykle už bývá ve shránkách.
Česká Třebová
hudy 07.03.2006 08:03:39
[quote=Ttiimm]Přišla vám už Termínovka? Touhle dobou obvykle už bývá ve shránkách.[/quote] Taky na ni zatím netrpělivě čekám
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 07.03.2006 08:46:51
[quote=Lubosh]Ale předpokládám, že – aspoň, co se týče Pražáků – rozdával ji pan Domanský na Kbelské desítce.[/quote] Nerozdával, nebyl tam. Lucka Termerová měla asi 20 kousků a po těch se rychle zaprášilo.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 07.03.2006 09:14:00
[quote=Rosťa][quote=Lubosh]Ale předpokládám, že – aspoň, co se týče Pražáků – rozdával ji pan Domanský na Kbelské desítce.[/quote] Nerozdával, nebyl tam. Lucka Termerová měla asi 20 kousků a po těch se rychle zaprášilo.[/quote] Ani nemohl, byl v té době v Brně na BBP – Modřické desítce a rozdával to tam :) Já jsem ji tam dostal. Jsou k tomu přiložené i další dodatečné propozice k Českému poháru běhů do vrchu a k PIM seriálu.
Jirkov
RomanS 26.03.2009 18:09:18
Zdravím, už vám dorazila nová termínovka?
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 26.03.2009 18:47:38
[quote=RomanS]Zdravím, už vám dorazila nová termínovka?[/quote] Ano, dorazila.
Čarňanský 03.04.2009 12:41:47
Já ji mám už asi měsíc.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.