Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení » Jarní úklid ve skříni - dámské kusy vel. S nebo M - běh, kolo, turistika i lyže :)

Jarní úklid ve skříni - dámské kusy vel. S nebo M - běh, kolo, turistika i lyže :)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

skapida žena 15.02.2015 20:05:41

Ahoj,

udělala jsem úklid ve skříni a našla jsem spoustu oblečení, které jsem buď přestala nosit, nebo je z dob, kdy jsem byla S. A teď jsem si připustila, že už asi S nebudu. Trička za 200, kraťasy za 300, dvoje nepromokavé kalhoty, … :)

Fotky všeho jsou >> TADY <<

Ceny jsou za kus, ale nejradši bych se toho zbavila hromadně, tak budou množstevní slevy :)

Bunda Salomon (500Kč)- velikost S nebo XS, lehounká, dá se zabalit do vlastní kapsy, rukávy jsou dost dlouhé, aby nebyly třeba rukavice, boky jsou perforované. V kapse je i poutko na klíče. Pro drobnou ženu, spíš pro holku. Přes prsa <86, záda jsou sice elastická, ale nespasí všechno. Na zádech dole lehce oloupaná reflexní nášivka. P.C. 1500Kč.

Cyklokraťasy Biemme (300Kč) – kraťasy (na dnešní cyklistické poměry spíše kratší) i s oddělitelnou vložkou (tu můžu přidat, ale asi o ni zájem nebude). Materiál je pevný ale příjemný „šusťál“, rychle schnou (používány v kajaku). P.C. asi 1200, ale dáávno.

Cyklodres bez rukávů (200Kč) – velikost 36, podle mě 38. Dlouhý zip (až pod podprsenku), síťované boky. 3kapsy, prostřední na suchý zip. Boky jsou docela průhledné – takže to ladí s hluboukým výstřihem, pokud je horko :) Po spodním obvodu silokonový neklouzavý proužek. Koupeno v Hervisu, použito asi 2× :( P.C.600 Kč.

Cyklodres dlouhý rukáv (200Kč). Údajně L, podle mě menší. Pěkný (protože je červený) dres na podzim – jaro. Značka „Campagnolo“, nejpíš shoda jmen. Na zádech 1 kapsa na zip. Příjemný materiál (snadno profoukne), u předního zipu je vidět zub času (viz foto). P.C cca 999 Kč.

Cyklodres krátký rukáv (200 Kč). Údajně L, podle mě M – a docela krátké (na cyklodres). Na zádech 2 kapsy. P.C. ?? nejspíš <999 Kč.

Kalhoty North Face (2000 nebo domluva). Párkrát použité lehké snadno sbalitelné GoreTexové kalhoty(PacLite). 100% stav, velikost S nebo M, pevná guma v pase (prodávám, protože se do nich těžko dostávám přes zadek, samotné kalhoty už jsou pak pohodlné). Mám krátké nohy a tyto kalhoty mi byly dlouhé, v teniskách jsem je tahala po zemi, v pohorkách OK. Ideální jako záložní. P.C. 4400 Kč.

Kalhoty Pinguin. 1000 Kč, domluva nebo výměna za velikost M. Velikost S (i v hubených letech byly spíš kratší). Mají něco za sebou, membrána Gelanots stále OK. Dají se rozepnout po celé délce (i v pase), takže se dají sundat/obléct i s lyžemi na nohou. Přes boční zip je kryt, takže je možné v případě horka (skialpy) mít rozepnutý zip a bokem větrat, méně odvážné mohou použít suchý zip (nový typ už má jen zip bez krytu, což je škoda). Zesílený sed, kolena a vnitřní kotník. Ve spodní části návlek na botu. Kšandy. Lehce natržené (od lyžařské hůlky) na levém stehně (viz foto). P.C.cca 3000 Kč.

Kraťasy Salomon (300 Kč). Vel. 38 (docela sedí). Příjemný materiál, jedna kapsa na zip na pravém stehně, zapínání na zip a suchý zip. Pas je v bocích z pružnějšího materiálu, výborně seděly. P.C. ??? <999 Kč.

Mikina Moira Trio (200 Kč) – vel S nebo M, ale je dostatečně elastická. Rukávy dlouhé, zadní díl dlouhý, jsou na ní vidět žmolky (od kšand, kalhot a praní). P.C. ??? <999 Kč.

Trička Nike dri-fit (série Nike Pro Combat do teplého počasí), 200 Kč (dlouhý nebo krátký rukáv). Elastické, opticky zeštíhlující, vkusné trika jako základní vrstva. P.C. ??(dárek).

Tričko Adidas (200 Kč) – vel. 30 dámské běžecké tričko s kapsičkou na menší MP3 přehrávač na zádech (současný 5" mobil se tam rozhodně nevejde) a otvorem na sluchátka vepředu. Lichotivý střih, na zádech bohužel vytažené nitě (viz foto, nemá vliv na funkci) od hrudního pásu. P.C. cca 600 Kč.

Tričko Oliver (200 Kč), vel. M, použito jednou (koupila jsem si ho na squashi, když se ukázalo, že svoje tričko nemám). P.C. 400Kč.

Tričko Salomon (200 Kč) – s kraťounkým rukávem, velikost 38. P. C. 600Kč.

Tričko Sensor (200 Kč) – freeridové tričko, nejspíš pánské, do teplejšího počasí, na zádech nápis Sensor. P.C. ?? (výhra).

Péřová vesta Lafuma (400 Kč), oboustranná (vínová vs. růžová), velikost podle mě M. Není příliš vzhledná, zato sahá níž než jen do pasu a je v ní teplo. Stav – jako nová. P.C. 900 Kč.

Buď zaslání poštou, nebo osobně v Praze. hana.kysela(at)gma­il.com (odpovídám rychle).

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.