Prilis velka velkost obuvi ?
Afroman 21.08.2014 14:25:05
Chcel by som sa opýtať či je veľmi zaťažujúce ba priam až nebezpečné na kolenný kĺb keď behávam v obuvi ktorá mi je väčšia, nohu mám tak 43,5 a momentalne behavam v : http://www.sportisimo.sk/…end-m/56101/
veľkosť 45 EUR 10.5 VB
Martin81 24.08.2014 23:36:02
Z mého laického pohledu to teda vliv nemá. Navíc pokud máš běžnou obuv 43,5 a běžeckou 45, tak to imho není nijak extra velké. Já třeba konfekční boty většinou beru 42, ale běžecké mám většinou 44, případně i 44,5. Ten rozdíl 2 čísel je u mě ideální, těch 2,5 už je o trochu horší, ale pořád to na běh nevadí. Fakticky pokud ti drží dobře pata a nedělá ti délka problém v tom, že bys o ty přečuhující předky zakopával, tak bych to neřešil.
rudo 25.08.2014 00:27:50
cim dlhsie tym lepsie
noha drzi zasnurovanim nie opieranim prstov nechtov do boty
na to pridu neiktori bezci az kym im vsetky nechty scernaju a odidu
a na zimu parada dat viac parov ponoziek aj hrubych
a na ultra su nadmerna boty uplna podmienka
klenba klesne noha sa predlzi a aj napuchne
eN 25.08.2014 01:02:51
>> Afroman, 21. 08. 2014 14:25:05
Mám v tejto oblasti bohaté skúseNosti. Cvičky o 1,5 čísla väčšie sú na dlhšie behy vhodnejšie, ako presne na nohu. Ale ako všetko, má aj velká cvička svoje muchy. Moja 42,5-ka sa v 46-kách necíti komfortne. Špičky sa ohýbajú mimo palcový kĺb a boľavo ho namáhajú. Keby som si behal na rovnako veľkej nohe ako má dao, nemal by som problém. Ale ani bohaté skúseNosti. Primerane väčšia cvička kolená netýri. Tie bolievajú z prepálených tukov, priemyselnej konzervačnej rýchlosoli a z prirýchlo rastúceho počtu nabehaných km.
svbezec 25.08.2014 11:49:39
Asi su zbytocne velke, 1/2 az 1cm k dlzke nohy staci aj na dlhe behy (inak to s tym puchnutim noh je podla mna iba taka urban legend, ak niekomu puchnu tak to poukazuje na zdravotny problem). Ale ak v nich dokazes uvolnene bezat(nie su prilis labilne doboku) tak to nicomu nevadi, asi to mas na behy po rovine. Ak mas obavy o kolena skor by som zacal behat cez spicku v normalnych topankach bez takychto mega podpatkov
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.