Berlínský maraton 25.9.
Praha 9
Lubos M 30.08.2005 17:23:01
Ahoj, neměl by někdo z vás zájem jet místo mě na tento maraton? Je prý jeden z nejhezčích na světě. Trénoval jsem na něj tak vehementně, až to nevydrželo koleno:( Vypadá to na šest týdnů bez běhání:( Startovné mě přišlo na cca 1700kč, číslo přenechám za symbolických 700kč, ale bude se asi muset běžet na mý jméno, už to asi nejde změnit. Zároveň je domluvena doprava autem + levné ubytování s dalšími třemi maratonci. Luboš
Praha 9
Lubos M 30.08.2005 17:32:04
Tak to mě taky, těšil jsem se tam. Ale třeba se ještě stane zázrak a pojedu. Týden pauzy nepomohl, zkusím nic nedělat dalších 10 dní a uvidíme. Co je to ID?
Praha 9
Lubos M 30.08.2005 17:44:48
Aha, tak to je blbý. Vycházel jsem z toho, jak to chodí v Praze, tady po mě nikdy nic nechtěli. K doktorovi jsem objednanej, ale jdu k němu až za 14dní. Myslím, že je to úpon steheního svalu, nebo nějaký vaz v oblasti kolene. Už jsem měl něco podobnýho na trochu jiným místě, pomohlo 6týdnů klidu+ magnetoterapie. Když jdu běhat, prvních 8km je to v pohodě, ale pak to začne bolet a stupňuje se to, až je to absolutně nesnesitelný, víc jak 15km se s tím uběhnout nedá. Bolí to i při jízdě na kole, pokud trvá dýl jak cca 45min.
Praha 9
Lubos M 30.08.2005 17:58:52
Já to asi přetížil, chtěl jsem běžet pod 2:50, tak jsem běhal 35km 2× týdně. Teď už vím, proč se to nemá dělat.
Traged 30.08.2005 21:54:46
Vy se nemáte rádi…
Praha - Radlice
Jitka 31.08.2005 08:01:52
Hmmm, to jsou tedy dávky. Včera jsem se zrovna chválila, že mám za srpen asi 220 km – a teď mi to připadá jako nic. Je pravda, že jsem při tom stihla ještě horský kolo v Alpách, všelijaký horský túry, prostě srpen byl fajn – a ani z něj nejsem nijak unavená. Chystám se na maraton 2.10. v Istanbulu, je to náhoda, budu tam zrovna služebně – není tady někdo postižený podobnou náhodou? Abych tam nebyla tak sama? Ahoj! Jitka.
Iva 31.08.2005 08:33:30
Taky jsem jsem si libovala, že v srpnu mám naběháno kilometrů mnohem víc než jiné měsíce. Ale minulý týden se vrátily děti z prázdnin a začaly chodit do školky, takže času na běhání je najednou tak málo. A ještě se chystáme na dovolenou do Chorvatska, tak hlavně peru, žehlím, zašívám. Doufám, že po dovolený se ten šrumec zase zklidní a budu mít na běhání víc času. Zdravím všěchny! Iva
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 31.08.2005 17:30:17
[quote=Jitka]Hmmm, to jsou tedy dávky. Včera jsem se zrovna chválila, že mám za srpen asi 220 km – a teď mi to připadá jako nic. Je pravda, že jsem při tom stihla ještě horský kolo v Alpách, všelijaký horský túry, prostě srpen byl fajn – a ani z něj nejsem nijak unavená. Chystám se na maraton 2.10. v Istanbulu, je to náhoda, budu tam zrovna služebně – není tady někdo postižený podobnou náhodou? Abych tam nebyla tak sama? Ahoj! Jitka.[/quote] Taky jsem o něm před rokem uvažoval v rámci dovolené, ale převážila myšlenka rodiny na marathon v jižnější a teplotně stálejší krajině, kde zima na koupání nehrozí. Tu trať jsem studoval, vypadá pěkně, je rovinatá, a běží se, myslím trochu dříve, tak nemusí být takové vedro. Taky málokdo může říci, že běžel jeden marathon mezi Evropou a Asií, mám dojem, že se běží přes Bosporskou úžinu. Takže hodně sil a příjemný běh.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.