Boty Adidas - A3 Sport
Puca41 11.01.2014 15:34:13
Zdravím, narazil jsem na A3sport.cz na slušné slevy na běžecké boty od Adidasu. Pokud existuje nějaká podobná stránka s takovými cenami, tak bych poprosil odkaz.
Zatím mám zkušenosti s Adidasem jen s botami na ven a na fotbal (lisovky, turfy a sálovky). Se všemi vždycky maximální spokojenost, vydrží několik let úplně v pohodě, ovšem s botami na běhání zkušenost nemám žádnou, tak se chci zeptat, jestli by mi někdo nějaké nedoporučil.
Jelikož hraji fotbal (brankář), tak běh zařazuji do tréninku jen kvůli udržení kondice a fyzičky, takže řekněme 2–3 krát týdně třeba jen 3×2km okruh, takže žádné 10 km štreky.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Modra
martines 12.01.2014 16:10:41
ahoj, podla mna na take behanie ako pises vyskusaj z tych lacnejsich modelov, v ktorych sa budes najlepsie citit tie zober…ja beham priblizne 30 km tyzdenne v adidasoch za 50e a nestazujem sa
hombre_71 12.01.2014 17:22:15
Dnes jsem viděl v A3 sportu ve Vaňkovce v Brně ty křiklavě žluté adidas Boost Energy za 2.290,–. Myslím slušná cena. V dámském provedení byly ještě o stovku levnější.
Puca41 12.01.2014 18:35:18
To je asi dobrá rada. Určitě je pro mě nesmysl kupovat si boty na běhání za 2500, když si jdu zaběhat dvakrát týdně na hoďku do lesa a ještě spíše kratší tratě vzhledem k výšce (193 cm).
Díky moc za odpovědi!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.