Pulmaraton Ustí nad Labem
Trnava
mras 08.08.2013 19:08:30
Športu zdar, tak ako sa tešíte na tento závod. Musím povedať že mám trochu iný postoj k tomuto závodu pretoze to bol prvý polmaraton ktorý sme s priatelkou absolvovali. Takze ja sa tesím moc. Preto to aj trochu hrotíme. V sobotu ma kamoska na Slovensku svatbu a vyrážame v nedelu brzo ráno vyrazame smer Ústí. Chcel som preto poprosit jestli by se nenasla dobra duša která by vyzvedla startovní balíček pro mne a priatelku. Samozrejme je pre tuto osubu ista odmena alebo můžu nabídnot odvoz do Prahy. Kdyby se nekdo našel tak budu moc rád. Kontakt bud tady nabo na mail mariau@seznam.cz¨ Dekuji
nancy 10.08.2013 20:42:25
>> mras, 08. 08. 2013 19:08:30
Ahoj, pokud se ještě nikdo nenašel, tak já ti klidně startovní balíček vyzvednu, jedu si pro něj v sobotu. A odměnu nechci, je to maličkost
Trnava
mras 11.08.2013 18:42:42
>> nancy, 10. 08. 2013 20:42:25
Tak si první a jsem ti moc vdečný. Máme za sebou celou sérii RunCzech a proto nechceme Usti vynechat a taky je to fakt úžasný závod. Když mi pošleš bud jsem nebo na mail tvůj mail tak ti pak naše údaje přepošlu.
Diky moc
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.