Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Aplikace pro iPhone

Aplikace pro iPhone

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 403 km
Minulý měsíc 0 km

Male žena 10.01.2013 19:13:45

Ahoj,já použivám víc než půl roku RUNTASTIC.Staženou mám základní verzi, která byla zdarma.Ukazuje tempo,rychlos­t,převýšení,tra­su zakreslí do mapy.Hrudní pás můžeš přikoupit a RUNTASTIC PRO ,který je placený Ti umožní i Tebou požadované fce.

Celkem 2622 km
Minulý měsíc 0 km

sesso muž 10.01.2013 21:06:33

Ahoj , ja tiež používam RUNTASTIC ale konfrontujem ho s Garminom 210 HR.Oproti Garminu je dosť nepresný, hlavne pri behaní kratších kôl odmeria len jedno kolo…

Motto: Každú veľkú cestu, začína len malý krok...

Celkem 403 km
Minulý měsíc 0 km

Male žena 10.01.2013 21:24:31

Já mám garmina 305(asi 3 roky) ,někdy běhám s oběma současně a to výhradně v lese.Rozdíl je cca 200 m na 5 km běhu a 500 m na 10 km ve prospěch runtasticu.Možná proto začínám mít runtastic radši. S nastoupanými a sestoupanými metry je to obráceně, rozdíl je 200 výškových metrů 10 kilometrech­..Tentokrát ukazuje víc garmin. Nedokážu říct, který přistroj měří přesněji , ale u garmina se mi dost často stává, že chvíli trvá než neskočí a to myslím zapřičiní ten rozdíl.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.