Zánět šlach
Praha 9
Lubos M 17.04.2007 18:00:14
jak to léčit?
Okemos, Michigan
Shadow 17.04.2007 18:07:49
bohuzel nejlepe klidem … vsechno ostatni jsou jen „podpurna opatreni“ … alespon to je moje zkusenost se zanetem achylovky … ktery se bohuzel akutne tahnul nekolik mesicu a recidivoval cas od casu jeste nekolik pristich let.
Lubos J 17.04.2007 21:34:51
Už to tu párkrat bylo, hledej. Je rozdíl, jestli je zánět akutní nebo s tím lavíruješ už týdny. Je řada způsobů = antiflogistika, chlazení, zábaly…bez klidu to nejde. Důležité je se nechat vyšetřit a poradit.
Plácek 18.02.2008 19:12:39
já mám také momentálně chronický zánět šlach (ve vnitřním) kotníku a bojuji s ním už dva měsíce. zašel jsem k dotorovi a nechal jsem si dát na čtrnáct dní sádrovou dlahu, doufám, že to pomůže. až mi sádru sundají, tak dám vědět, jak se to zlepšilo.
ironman 18.02.2008 21:27:10
doporucuju lecbu podporit phlogenzymem a nasadit diclofenac, pokud ti lekar nedal neco lepsiho.
Plácek 21.02.2008 16:03:28
tak mi dneska sundali tu sádru a bolí mě to ještě víc, než když mi jí nandavali. doktor řekl, že mam možná i něco s chrupavkou, tak tam musim chodit každej tejden na injekce s kloubní výživou (5 krát). uvidim jak se to dál vyvine…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.