Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » bolení břicha

bolení břicha

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Volduchy

10 km: 1:12:48 (2006)

snehulak05 muž 11.03.2007 10:18:12

Když běhám nadechuji se nosem a vydechuji ústy vždy je to: v rozmezí dvou kroků nádech a v rozmezí dvou kroků výdech. Ale když chce si odplivnout tak musím na chvíli sice jenom malou přestat pravidelně dýchat a začne mi bolet na levé nebo na pravé straně břicha.. A někdy mi začne bolet pod klíční kostí a to nevím proč.. prosím poraďte..a jak se tomu mám vyhnout?

Motto: No jo neuděláš nic.. Je to tvůj boj..

Brno

michalu muž 11.03.2007 12:57:20

Bolení, nebo spíš píchání v boku: s největší pravděpodobností se jedná o křeč bránice nebo jiných mezižeberních svalů zajišťujících dýchání.

Stejně jako u jiných křečí pomůže protažení – v tomto případě toho docílíš co nejhlubším výdechem. Zkus na chvíli změnit dýchací rytmus na 2 kroky nádech a 3 nebo 4 kroky výdech. Mělo by to pomoci.

Liberec

Celkem 150 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:33:13 (2004)
půlmaraton: 1:11:31 (2004)

Xixao muž 11.03.2007 16:38:34

Hlavne se taky teba zkus nadechovat nosem i usty najednou

Motto: "Why should I practice running slow? I already know how to run slow. I want to learn to run fast. Everyone said, 'Emil, you are a fool!' But when I first won the European Championship, they said: 'Emil, you are a genius!'"
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.