Zvýšení výdrže
villa15 28.02.2012 18:49:12
Zdarec chlapi,
potřeboval bych pomoct…potřebuju se za měsíc a něco připravit na příjímačky do naše slavné armády, pokusím se Vám popsat moji situaci a budu rád za každou smysluplnou radu.
Od malička jsem hrál fotbal a byl zvyklý na každodenní fyzickou zátěž čili i běh a moji fyzička byla na slušné úrovni, ovšem před 3 lety jsem skončil s fotbalem a začal kouřit. Kouření jsem se před měsícem zbavil ovšem potřebuju se dostat opět do formy abych při přijímačkách a potažmo v armádě přežil.
Díky moc za rady :)
Strakonice
VV1967 29.02.2012 12:59:53
Ahoj, 3 roky přestávka. To za měsíc nedoženeš.
Ale můžeš se pokusit aspoň se rozhýbat. Někde tu na fóru je jak začít s pomalým běháním. Na přijímačkách se uvídí, co v tobě ještě zbylo. Držím palce.
Brno
mulisak 29.02.2012 17:37:23
Pokud začínáš, dosáhneš za měsíc velkého zlepšení. Ale začni ještě dnes, jen pár kilometrů, velice pomalu. Ať se ti nestane, že vyběhneš rychle, uběhneš 2–3 km a ztvrdnout ti lýtka tak, že budeš našlapovat několik dní jako podělanej – vím o čem mluvím. Když každý týden vyběhneš 3 krát x 4 týdny, tak se hodně posuneš ze současnýho stavu, tím spíš, když máš nějakou sportovní minulost.
zdeny70 29.02.2012 18:40:06
Ahojky, nenech se odradit, já měl tu tzv. pauzu 20let a stejně to nevzdávám a to bych chtěl letos na podzim dát maraton. Běhej s rozumem a dej si čas i na oddych a na protažení a pořádnou masáž po treninku. Když na to nebudeš kašlat a zároven to nebudeš přehánět, tak zbytek dohoníš snadno v armádě. Ted si připravíš jen zahřívací základ.
Přeji at ti to vyjde a u sportu vydržíš.!!!
villa15 01.03.2012 11:02:38
Dík za vaše příspěvky, byli v celku povzbuzující…:) Snad mi to pomůže :)
Zdeněkz76 01.03.2012 11:05:54
Protahovat, protahovat a zase protahovat!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.