Lekce od běžeckých začátečnic [článek]
Radek Narovec 06.08.2011 09:18:04
Parta holek různých věkových úrovní a fyzické kondice pravidelně
každý pátek ráno vybíhá od jedné pražské banky směr Dívčí hrady.
Zprvu je to do tuhého kopce, teprve nahoře se dostaví odměna v podobě
roviny a netradičních výhledů. A to ještě jen někdy, pokud není mlha
jako posledně.
Odkaz na článek
Kajka 06.08.2011 20:26:58
Jakožto běžecká začátečnice, brouzdám na tomto serveru krátce a musím podotknout, že se mi tento článek moc moc líbí, zejména pasáž „Plod je sladký a hned si uvědomuji, proč nyní běhám a žiji – abych si přitom užíval obyčejných věcí“ Dříve mi běh připadal extrémně nudně fádní, pak mi někdo ukázal, že jdou běhat i kopce a ejhle už jsem fuňěla v Jizerkách a obdivovala každej žulovej šutr a skončilo to tak, že jsem sebrala všechny švestky a přestěhovala jsem se do Schladmingu pod Dachstein, takže běžet za svým cílem je príma:-D
Praha
EvženGe 06.08.2011 20:43:45
Radku, znovna jsem si to přečetl a píšeš i za mě. To byl ten úterní běh, místy fofr, že jsem nestíhal, pak pokec v hospodě, potkání s fotografem a výklus do kopce. To jsou běhy, které mám rád. To běhám s Věrou (která tam byla se mnou). Proběhnem se, zastavíme v hospodě a pak jen mávnem rukou a za chvíli potkám někoho jiného. A jsem rád, když potkám i chlapy, kteří klidně zpomalí, kecaj se mnou a pak zase zaberou a zmizej v dáli. Asi to přichází s věkem (takže jseš už děsně starej). . A doufám, že tyhle krásné běhy mi dlouho vydrží.
Romantickej příspěvek, ale vono to jinak nešlo.
Rokycany
pes 07.08.2011 09:52:38
Pěkný článek-zamyšlení a ještě hezčí ilustrační foto :)
Praha
Radek Narovec 07.08.2011 10:41:51
>> Kajka, 06. 08. 2011 20:26:58
jak tak koukám na tvé datum narození v profilu, stihlas toho za 14 dní života opravdu hodně :)
Kajka 07.08.2011 11:06:43
>> Radek Narovec, 07. 08. 2011 10:41:51 Jéé no pravda, že za těch 14 dní dokážu stihnout hodně věcí :o) dík za upozornění…jsem netušila, že někdo rozklikne můj profil
Tereza_S 25.08.2011 15:19:34
Moc pěkně napsané.
K tomu cíli, pravdou je, že někdy ten cíl stejně nestačí. Lidská mysl je plná zapeklitých výmluv.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.