Odkazy behej.com/behej.cz
Jiří Dobrý 23.06.2011 10:27:48
Zdravím autory webu, mám drobnou poznámku k těm velkým odkazům vpravo a vlevo (behy/behej). Jsou dle mého názoru spíše navíc a dost ruší, protože stejně jsou už weby docela solidně spojeny v jedno a já na ten banner několikrát už omylem kliknul a naráz jsem zmizel ze stránky, kterou čtu. Myslím, že ty dva malé odkazy nahoře postačují.
A navíc jako tam popojíždí, tak je to fakt rušivé. Jsem si jist, že nejsem sám, koho to (ať už vědomě či nevědomě) rozptyluje.
Zkusil jsem je zablokovat funkcí blokování reklamy v Opeře, ale ten odkaz stejně funguje, takže když člověk klikne bokem, tak ho to stejně přesměruje na titulní stránku.
mephysto 23.06.2011 11:09:47
- teda vo firefox 4.0.1 su nespravne napozicovane(asi o 50px nizsie ako by mali byt, teda nevidno tie URL iba tych bezcov :) )
Jiří Dobrý 23.06.2011 13:34:22
No hlavně některé nervoznější povahy jako jsem já to fakt ruší a myslím, že praktický význam mají nulový.
Zlín
Ondrej1 23.06.2011 13:59:47
Některé ještě nervóznější povahy to dokopalo k tomu, že tyhle dva (ono je jich ve skutečnosti víc) obrázky zařízly na firewallu.
Souhlasím s tím, že jsou k ničemu, navíc jak pořád scrollují, tak to poměrně hodně žere CPU na slabších počítačích.
Jiří Dobrý 23.06.2011 14:15:21
No tak snad to pochopí i webmaster a odstraní to.
Jiří Dobrý 25.07.2011 17:07:48
Hmm, tak k čemu je toto fórum, když se zde
- ani nevyjádří webmaster
- ani s tím nikdo nic neudělá
Je zde někdo, kdo ty obrázky považuje za podstatné?
Brno
Alcedo 25.07.2011 21:54:40
Po přečtení tohoto vlákna mi neodbytná přítomnost obou běžců taky začala trochu vadit. Zmenšil jsem proto okno prohlížeče.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.