Ledvinka na běhání
Mokula 08.08.2009 14:40:52
Fosaman Moc děkuji…tak si jí objednám. Ještě tu lahev k ní mají také? Nechápu proč jí neprodávají zrovna s lahví…nebo tam dáš normální 0,5 petku? gely a doklady se tam si vejdou…tak ještě jednou moc děkuji .)
Prostějov
Fosaman 08.08.2009 14:51:26
Dávám tam cykloláhev kterou používám na kolo… Je širší voda v ni míň šplouchá…V cykloshopu jich mají obvykle velkej výběr..
Mokula 08.08.2009 14:54:32
[quote=Fosaman]Dávám tam cykloláhev kterou používám na kolo… Je širší voda v ni míň šplouchá…V cykloshopu jich mají obvykle velkej výběr..[/quote] to je pravda a mají i hezké pozitivní motivy :) už se těším jak si namíchám nějaký drink po kterém poběžím…:) jako vítr
Praha
Jizi 31.05.2010 11:07:24
Ahoj všem – potřebovala bych poradit s výběrem ledvinky (taštičky, kapsičky…), do které by se mi vešly klíče, mobil, kapesník a případně nějaká menší láhev s pitím – postupně jsem se propracovala k vyšší dávce kilometrů a s klíčema v ruce se mi už běhá vcelku blbě – prohlížela jsem si všechny odkazy a tipy, co tu byly zmíněné, ale většinou mi přijdou všechny doporučované ledvinky moc velké – nebo se mi to jenom zdá? Předem díky!
Litoměřice,Brno
mr.pohoda 31.05.2010 11:22:53
>> Jizi, 31. 05. 2010 11:07:24
Mám Deuter Nordic Lite a o moc víc než píšeš se do ní nevejde
Praha
mapo 31.05.2010 11:22:53
Doporučuju ledvinku s držákem na lahev „enervit“ mívají v Hervisu a za málo. Jinak já si našívám do všech spodních běhacích věcí kapsičku z teplákoviny nebo šusťákovky, tam se mně vejde vše kromě lahvičky na pití, tu beru jen na víc jak 25 km v kuse (v zimě ani to ne).
Praha
Jizi 31.05.2010 11:43:17
Super – díky moc za tipy!
Mapo: já jsem mizerná švadlenka (maximální výkon jsou zašitý fusekle) – trochu se bojím, aby samovýroba kapsičky nepřinesla víc škody, než užitku…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.