Nike +
K888 03.01.2011 19:48:36
Ahoj, prosím o radu. Už jsem to hledala, ale nenašla jsem přesně to, co jsem chtěla. Jak to teda s tím Nike + je? Chtěla jsem si totiž původně koupit mp3 na běhání, ale pak jsem si vzpomněla, že mám vlastně ty Nike boty. Co by teda bylo nejlepší/nejvýhodnější si koupit? Celkem by se mi líbilo, že to měří kilometry, čas, rychlost…a že si můžu i zvolit kolik chci uběhnout, nebo jak rychle a ono mi to pak do těch sluchátek rovnou hlásí. Takhle, nechci za to moc utratit (iPhone mi třeba připadá zbytečnej, když mobil už mám a chci to používat jen na běh, max. hudbu, kterou si jinak přehrávám v tom mobilu), ale tyhle věci zase v normální mp3 asi nepojedou, takže co by bylo si nejlepší si koupit? Popř. co si nekupovat, protože by to na tom nešlo? Koupím si jenom čipy a iPod, nebo něco tak a to stačí?? A ještě jednu věc Je lepší si koupit iPod nebo něco kam připojím ten čip, nebo si koupit mp3 a takovej ten náramek? Děkuju moc za odpověď
SlavikSoft 30.01.2011 18:38:11
Nazdárek!
budu mluvit jen s osobní zkušenosti → před rokem a půl jsem začínal běhat s Nike+. Měl jsem klasického iPoda a přijímač k němu + Nike boty s čipem, který se musí dokoupit.
Každopádně dnes stačí již koupit jen iPod (Nano, Touch), přijímač se nemusí řešit,již ho mají oba integrovaný…případně si koupit Vámi zmiňovaný iPhone s kterým běhám teď.
Každopádně, k Vašim otázkám: S Nikem si rozumí pouze a jenom produkty Applu (mp3 a iPhone). Co se týče náramku, tak ten sem nikdy nezkoušel, takže nedokážu ohodnotit..tak či tak má náramek jednu velkou výhodu → můžete k němu připojit i měřič tepu… (link)
Kdyby jste měl/a dostatek peněz, tak bych se vykašlal na Nike+ ale koupil bych si iPhone a běhal bych s jejich aplikací Nike+ GPS → v konečném důsledku by jste nemusel/a kupovat ani čip a speciální boty…s Nike+ GPS běhám již 3/4 roku a jsem nadmíru spokojen;-)
pavelmrkvicka 17.04.2011 11:54:26
Naprosto souhlasím s panem SlavikSoft, jen podotknu že nemusíte si kupovat iPhone stačí i ipod Touch poslední generace což vác vyjde na třetinu ceny než iphone a též nepotřebujete čipy nebo spec. boty.
krmitko 27.06.2011 13:11:21
Ahoj, trochu bych oživil tohle vlákno dotazem. Můj bratranec má Iphone 3GS a v něm sw Nike+ a k tomu ten čip v botě. Chtěli bysme ho k narozeninám obdarovat i hrudním pásem, aby byl na trati kompletní :). Lze použít tento pás, nebo je potřeba tento typ? Od někoho jsem slyšel, že ta první varianta není funkční. Musím říct, že v tom mám celkem hokej
cop2 06.06.2012 17:58:35
Ahoj, funguje vám Nike+? Mně se pořád při pokusu o načtení stránky zobrazuje okno „Tato stránka obsahuje smyčku přesměrování“ a nelze načíst. Pak se tam píše „Webová stránka na adrese http://nikeplus.nike.com/plus provedla příliš mnoho přesměrování. Chcete-li problém vyřešit, zkuste vymazat soubory cookie pro tento web nebo povolit soubory cookie třetích stran. Pokud problém přetrvává, pravděpodobně se jedná o chybu konfigurace serveru a nikoli o problém ve vašem počítači.“ Máte někdo stejný problém?
Gorr GrimWolf 06.06.2012 18:59:51
>> cop2, 06. 06. 2012 17:58:35
Nike dělá update stránek – ráno tam uploadnul úplně novou verzi, která nefunguje zatím korektně, což je zajimavý, protože mě jejich beta verze fungovala bez problémů. Každopádně tenhle problém mám já a má ho drtivá většina uživatelů – problém tedy není na tvojí straně, můžu tě ujistit :)
cop2 06.06.2012 19:14:20
>> Gorr GrimWolf, 06. 06. 2012 18:59:51 Děkuju, tak to je v pohodě, snad to brzy dají dopořádku
LuckaB 17.07.2012 09:52:43
a jak se vám líbí nový Nike+ runnning ?
Staré stránky byly dle mého názoru 100× lepší! Nelíbí se mi grafické zobrazení levelů, předtím jsem krásně viděla, kde se nacházím a jak daleko mám k další barvičce (větší motivace). Chybí mi výzvy a tréninkové plány, snad je dodělají
Naopak se mi líbí přehled běhů v iPhone, srovnávání s ostatními běžci, automatické zapsání počasí a graf vývoje běhu.
Celkově mám chuť přejít na Adidas miCoach
cop2 17.07.2012 13:43:20
>> LuckaB, 17. 07. 2012 09:52:43
úplně s tebou souhlasím ve všem, navíc se mi nedaří automaticky přejít z iTunes do svého účtu na Nike+, což musím řešit hodně krkolomně. Tedy přesně řečeno, připojím iPod k PC, trenink se automaticky stahne a když se pak chci připojit z iTunes do Nike+, tak to má tendenci se připojovat, ale je to nekonečně dlouhé a nikdy se nepřipojí Výzvu si tam dát můžeš, ale jenom jednu, což je oproti minulému Nike+ taky krok zpátky.
LuckaB 17.07.2012 14:22:42
>> cop2, 17. 07. 2012 13:43:20
Ty staré stránky byly sice šíleně pomalé, ale já mám trpělivost kdyby je ještě chvíli nechali puštěné a ty nové spustily až když by vše šlo tak jak má, tak by to bylo super. Já naštěstí používám iPhone, takže to nemusím tahat přes iTunes. Nadšení z této aplikace mne opouští
LuckaB 22.09.2012 13:41:54
Mám dotaz pro ty, co používají tuhle aplikaci a mají ji více prolezlou, než já protože se v těch nových stránkách moc nevyznám, chtěla bych vědět, za co dostávám jednotlivé trofeje? Mám trofej za časté běhání v terénu, za běh 2× denně a za to, že běhám x měsíců. Další trofej se získávala na We Run Prague, apod. Existuje někde nějaký přehled všech trofejí, co mohu získat s popisem za co je získám? Chtěla bych rozšířit svou sbírku, ale nevím jak
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.