Suunto sportestry - rady, tipy
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 11.11.2010 18:33:16
Vlákno zakládám především kvůli dotazu. Mám t3c, sice ho ještě neovládám 100% intuitivně, ale už jsem si zvykl. Za boha ale nemůžu přijít na to, jak si posvítit, když jsem v modu, který měří tepovku.
V modu čas to je bez problémů, ale jakmile jsem v modu tepovky, tak když krátce zmáčknu lap – tak to nic nedělá. Když dlouze, samozřejmě si uzamknu tlačítka.
Ví někdo, jestli jde vůbec v jiném modu než TIME svítit? A jestli jo, tak jak :). Já jsem bezradný. Chvíli jsem googlil, ale nic jsem nenašel.
Praha
kaariik 11.11.2010 18:51:53
>> Luckyboy, 11. 11. 2010 18:33:16
Ahoj, t3c mám taky a podsvětlení mi bez problémů funguje ve všech modech.
no a úplně mimo téma…Ty seš ze Žďáru? pokud jo, tak ten svět je vážně strááášně malej:-) já původně totiž taky:-)
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 11.11.2010 21:19:23
>> kaariik, 11. 11. 2010 18:51:53
Tak už jsem svoje suunto taky rozsvítil. Ale jen na chvíli. Stačilo projet všechny mody a svícení přestalo, stejně jako pípání tlačítek. Pokud vlezu do menu, a přepnu zvuk z on na off a zase zpátky, tak to zase chvíli funguje.
Prostě divné :).
Zbytek v mailu, ať neplníme diskuzi něčím, co do vlákna nepatří…
Praha
kaariik 11.11.2010 21:25:40
>> Luckyboy, 11. 11. 2010 21:19:23
No a jak dlouho ho máš? Běhej, zkoušej a případně uvažuj o reklamaci…přece jen je to jen spotřební zboží…chyba ve výrobě se mohla stát… já s ním mám naběháno cca 1000km a kromě baterek(hodinky, pás i foot POD) jsem nic neměnila ani neměla problém.
Praha
Kikin 24.11.2010 19:58:38
Borci mam prosbu. Mam suunto t3 a potřebuji ho spojit s PC verze Windows 7 64bit ale bohužel mám problém, že mi systém neidentifikuje PC Pod. Máte někdo s tím zkušenost? Ne a ne to vyřešit. Vyzkoušel jsem PC Pod na jiném PC a v pohodě šla stáhnout data. Poradte mi prosím. Díky
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.